Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young_Killers Harnaś Tymbark
ESES3 Tactiek hahaaa
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
25 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.6 gemiddelde waardering 61.9
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Reichl onderschept slim de pass. Reichl passt de bal in één keer door. Escartín is nu in balbezit. Escartín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 1:0

4e minuut.
Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Scotti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kobyłko raakt geblesseerd tijdens het duel. Scotti speelt de bal door. Kobyłko neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Taner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Zinčák verovert de bal door een tackle van achteren. Raus bereikt de bal nog maar net als eerste. Raus geeft een hoge lob. Kobyłko is nu in balbezit. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap. Taner bokst de bal weg.

12e minuut.
Zinčák verovert de bal door een tackle van achteren. Zinčák probeert naar een medespeler te passen. Kobyłko is nu in balbezit. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap. Taner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Taner trapt de bal weg. Vázquez Veiga kopt de bal weg. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kazımzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Hùng Ngọc probeert naar een medespeler te passen. Shaogong geeft een hoge lob. Scotti rent richting de bal. Kobyłko verovert de bal door een tackle van achteren. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 1:1

19e minuut.
Tamantini geeft een hoge lob. Vázquez Veiga kan de bal niet met de borst controleren. Vázquez Veiga passt de bal met de wreef. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 2:1

22e minuut.
Ionică geeft de bal voor. Reichl krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Tamantini de bal onder controle te krijgen. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín haalt uit met een fantastische trap. Kazımzadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 3:1

24e minuut.
Cerny geeft een lange en hoge pass. Reichl kopt de bal weg. Ionică heeft problemen om de bal te vangen. Ionică geeft een hoge lob. Escartín krijgt zijn hoofd ertegen. Kazımzadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Wandzik is nu in balbezit. Wandzik passt de bal met de wreef. Zinčák is nu in balbezit. Zinčák geeft de bal voor. Kobyłko krijgt zijn hoofd ertegen. Taner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Taner speelt de bal door. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft een lange en hoge pass. Reichl rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ionică neemt de hoekschop. Reichl springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 4:1

30e minuut.
Zinčák rent richting de bal. Escartín onderschept slim de pass. Escartín passt de bal zonder na te denken. Reichl is nu in balbezit. Reichl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vázquez Veiga probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ionică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionică speelt de bal door. Escartín is nu in balbezit. Escartín draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Williams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zinčák rent richting de bal. Zinčák passt de bal zonder na te denken. Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Wandzik passt de bal in één keer door. Kobyłko heeft problemen om de bal te vangen. Fortuński is nu in balbezit. Kobyłko onderschept slim de pass. Kobyłko draait met de bal, schiet en ... Taner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Reichl rent richting de bal. Tłusty rent richting de bal. Tłusty passt de bal zonder na te denken. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft een hoge lob. Paal! Kazımzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Reichl is nu in balbezit. Kazımzadə bokst de bal weg. Reichl is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young_Killers 43%, Harnaś Tymbark 57%.
Young_Killers - Harnaś Tymbark 5:1

50e minuut.
Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín passt de bal met de wreef. Ionică rent richting de bal. Ionică geeft een lange en hoge pass. Reichl krijgt zijn hoofd ertegen. Kazımzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Vázquez Veiga rent richting de bal. Vázquez Veiga geeft een lange en hoge pass. Tłusty rent richting de bal. Reichl onderschept slim de pass. Reichl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Williams geeft een hoge lob. Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Środa rent richting de bal. Reichl onderschept slim de pass. Reichl haalt uit met een fantastische trap. Kazımzadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Tłusty verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică met een sublieme pass. Escartín rent richting de bal. Escartín schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Ionică is nu in balbezit. Tłusty is nu in balbezit. Ionică verovert de bal door een tackle van achteren. Ionică geeft de bal voor. Reichl springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Reichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionică passt de bal met de wreef. Escartín bereikt de bal nog maar net als eerste. Escartín schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Tamantini geeft een hoge lob. Ramos rent richting de bal. Ramos passt de bal zonder na te denken. Kobyłko is nu in balbezit. Kobyłko haalt uit met een fantastische trap. Taner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Shaogong passt de bal met de wreef. Raus geeft de bal voor. Kobyłko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobyłko draait met de bal, schiet en ... Taner probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Ionică rent richting de bal. Ionică passt de bal met de wreef. Reichl is nu in balbezit. Reichl haalt uit met een fantastische trap. Kazımzadə werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young_Killers - Harnaś Tymbark 6:1

88e minuut.
Ximenes komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Daar is Tłusty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłusty geeft een hoge lob. Ionică speelt de bal door. Reichl rent richting de bal. Reichl schiet op doel. Kazımzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young_Killers 40%, Harnaś Tymbark 60%.
Young_Killers - Harnaś Tymbark 6:1