Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nasze Świerklany Gryf Bielawa
351 Tactiek lewe na 5
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
70.6 gemiddelde waardering 71.3
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen magisch


2e minuut.
Doeltrap. Wąs trapt de bal weg van het doel. Medoń is nu in balbezit. Medoń geeft een lange en hoge pass. Negomireanu springt en kopt de bal. Ruiz bokst de bal weg.

8e minuut.
Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora geeft de bal voor. Klungelig pakt Tognacca de bal. Espitia is nu in balbezit. Espitia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Miłowski rent richting de bal. Miłowski geeft een hoge lob. Kędziora is nu in balbezit. Kędziora geeft een lange en hoge pass. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen. Wąs bokst de bal weg.

36e minuut.
Gagatek geeft een lange en hoge pass. Espitia kopt de bal weg. Colello bereikt de bal nog maar net als eerste. Telejko verovert de bal door een tackle van achteren. Telejko draait met de bal, schiet en ... Wąs bokst de bal weg.

45e minuut.
Gamla is nu in balbezit. Gamla geeft een lange en hoge pass. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... Ruiz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - Gryf Bielawa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasze Świerklany 40%, Gryf Bielawa 60%.
Nasze Świerklany - Gryf Bielawa 0:1

46e minuut.
Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Colello bereikt de bal nog maar net als eerste. Gagatek rent richting de bal. Gagatek geeft een hoge lob. Espitia springt en kopt de bal. Wąs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

47e minuut.
Veiga geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Statev met de inworp. Kędziora geeft de bal voor. Espitia krijgt zijn hoofd ertegen. Wąs bokst de bal weg.

52e minuut.
Telejko passt de bal met de wreef. Polkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Polkowski passt de bal zonder na te denken. Gagatek geeft de bal voor. Espitia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nasze Świerklany - Gryf Bielawa 1:1

54e minuut.
Statev passt de bal met de wreef. Espitia rent richting de bal. Buscaglioni begaat een overtreding. Espitia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gagatek komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wiaderny rent richting de bal. Wiaderny met een sublieme pass. Medoń rent richting de bal. Negomireanu rent richting de bal. Negomireanu draait met de bal, schiet en ... Ruiz bokst de bal weg.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Gomar Flor komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Statev bereikt de bal nog maar net als eerste. Statev passt de bal met de wreef. Kędziora bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędziora geeft de bal voor. Espitia springt en kopt de bal. Wąs bokst de bal weg.

78e minuut.
Inworp. de Gomar Flor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiaderny geeft de bal voor. Negomireanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Negomireanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gamla geeft een hoge lob. Harangozó is nu in balbezit. Met opzet legt Telejko zijn tegenspeler op de grond. Telejko krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Aloisi onderschept slim de pass. Klungelig pakt Wiaderny de bal. Wiaderny geeft de bal voor. Negomireanu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nasze Świerklany - Gryf Bielawa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nasze Świerklany 45%, Gryf Bielawa 55%.
Nasze Świerklany - Gryf Bielawa 1:2