Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Zabrze NOWA ERA
over8000 +2def Tactiek 424 zmieniona
54% Balbezit 46%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 3
66.8 gemiddelde waardering 69.6
excellent Schieten incredible
very good Passen formidable
incredible Verdedigen excellent


2e minuut.
Daar is Szydłowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cişmaşu rent richting de bal. Szydłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szydłowski geeft de bal voor. Ługowicz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Chwieduk geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Tosi de bal onder controle te krijgen. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz geeft een lange en hoge pass. Chatziathanasiou krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Pietryka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Toderi bereikt de bal nog maar net als eerste. Toderi speelt de bal door. Malesa met een sublieme pass. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Szustecki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Humiecki heeft problemen om de bal te vangen. Chatziathanasiou onderschept slim de pass. Chatziathanasiou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - NOWA ERA 0:1

13e minuut.
Tosi probeert naar een medespeler te passen. Morffi heeft problemen om de bal te vangen. Morffi passt de bal zonder na te denken. Tosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ościak bereikt de bal nog maar net als eerste. Malesa begaat een overtreding. Ościak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ościak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Podpora probeert de bal aan de voet te houden. Tosi rent richting de bal. Tosi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Pietryka speelt de bal door. Tosi is nu in balbezit. Morffi rent richting de bal. Morffi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Victoria Zabrze - NOWA ERA 1:1

34e minuut.
Lopomo passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuryło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuryło geeft de bal voor. Morffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Morffi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Lankiewicz geeft een hoge lob. Ługowicz heeft problemen om de bal te vangen. Bursuc is nu in balbezit. Bursuc geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Ługowicz de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 64%, NOWA ERA 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Victoria Zabrze - NOWA ERA 1:1

46e minuut.
Szydłowski is nu in balbezit. Ościak verovert de bal door een tackle van achteren. Podpora begaat een overtreding. Podpora krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Szydłowski geeft de bal voor. Kuryło rent richting de bal. Ługowicz onderschept slim de pass. Ługowicz schiet op doel. Pietryka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - NOWA ERA 1:2

52e minuut.
Tănăsoaica neemt vlug de vrije trap. Chatziathanasiou kopt de bal weg. Szydłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szydłowski geeft een lange en hoge pass. Ługowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - NOWA ERA 1:3

61e minuut.
Ługowicz passt de bal zonder na te denken. Malesa is nu in balbezit. Malesa passt de bal met de wreef. Ługowicz is nu in balbezit. Ługowicz schiet op doel. Pietryka bokst de bal weg. Inworp. Krentusz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Malesa passt de bal met de wreef. Lankiewicz is nu in balbezit. Lankiewicz passt de bal met de wreef. Ługowicz rent richting de bal. Ługowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parviainen komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Lankiewicz geeft een lange en hoge pass. Pietryka speelt de bal door. Tomella kopt de bal weg. Tosi is nu in balbezit. Tosi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kuryło heeft problemen om de bal te vangen. Kuryło geeft een hoge lob. Tosi rent richting de bal. Tosi haalt uit met een fantastische trap. Arató probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Zabrze - NOWA ERA 2:3

80e minuut.
Tănăsoaica rent richting de bal. Tănăsoaica geeft een hoge lob. Lankiewicz kopt de bal weg. Chatziathanasiou rent richting de bal. Chatziathanasiou haalt uit met een fantastische trap. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Zabrze 60%, NOWA ERA 40%.
Victoria Zabrze - NOWA ERA 2:3