Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Arena Cyrkowa
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 63173
Latający Cyrk Nieznajomego QTS Zeszło
new_IIaL Tactiek 541 dl
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
68.3 gemiddelde waardering 73.9
formidabel Schieten uitmuntend
formidabel Passen formidabel
uitmuntend Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Bielski probeert naar een medespeler te passen. Cuervo Simón met een sublieme pass. Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes geeft een hoge lob. Parysow springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kraav rent richting de bal. Inworp. Mascoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kraav rent richting de bal. Kraav geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Satılmaz onderschept slim de pass. Satılmaz met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 1:0

10e minuut.
Đuzalović passt de bal zonder na te denken. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav passt de bal in één keer door. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Đuzalović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oncică komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Carlomanho met de inworp. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuervo Simón met een sublieme pass. Parysow is nu in balbezit. Parysow haalt uit met een fantastische trap. Radenović bokst de bal weg.

26e minuut.
Ciemnota geeft een lange en hoge pass. Kraav rent richting de bal. Kraav passt de bal met de wreef. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Charłampowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Ciemnota rent richting de bal. Satılmaz begaat een overtreding. Ciemnota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oncică met een snel genomen vrije trap. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal. Charłampowicz bokst de bal weg.

32e minuut.
Kraav passt de bal zonder na te denken. Daar is Oncică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oncică geeft een lange en hoge pass. Torjman is nu in balbezit. Torjman draait met de bal, schiet en ... Charłampowicz bokst de bal weg.

34e minuut.
Oncică met een snelle inworp. Ciemnota is nu in balbezit. Osetek begaat een overtreding. Osetek krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Saponaro geeft de bal voor. Kömig probeert de bal met de borst te controleren. Parysow is nu in balbezit. Parysow schiet op doel. Radenović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 2:0

40e minuut.
Mascoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Oncică is nu in balbezit. Oncică geeft een hoge lob. Torjman rent richting de bal. Torjman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 58%, QTS Zeszło 42%.
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 2:0

55e minuut.
Inworp. Satılmaz met een snelle inworp. Lopes geeft een lange en hoge pass. Parysow rent richting de bal. Parysow draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Satılmaz met een sublieme pass. Lopes rent richting de bal. Lopes passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Kura komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Bielski rent richting de bal. Torjman begaat een overtreding. Bielski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bielski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zabaulenka controleert de bal met de borst. Parysow rent richting de bal. Parysow draait met de bal, schiet en ... Radenović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Duggan verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Satılmaz passt de bal in één keer door. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Parysow springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 3:0

78e minuut.
Osetek heeft problemen om de bal te vangen. Ciemnota verovert de bal door een tackle van achteren. Ciemnota probeert naar een medespeler te passen. Torjman bereikt de bal nog maar net als eerste. Torjman schiet op doel. Charłampowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Carlomanho kan de bal niet met de borst controleren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kraav geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal. Charłampowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 53%, QTS Zeszło 47%.
Latający Cyrk Nieznajomego - QTS Zeszło 3:1