Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo GB Packers
5nowa Tactiek CZTERYtrzyTRZY
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 7
64.7 gemiddelde waardering 68.1
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


5e minuut.
Randa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fojtík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rigon geeft een hoge lob. Hercilio krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Malkus-Juszczyk speelt de bal door. Rigon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuraev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rigon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

8e minuut.
Rigon geeft een hoge lob. van Basten kopt de bal weg. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fojtík de bal. Fojtík geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Chomakov rent richting de bal. Pieczkowski onderschept slim de pass. Pieczkowski passt de bal met de wreef. Bądos is nu in balbezit. Bądos haalt uit met een fantastische trap. Atar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Raat met een sublieme pass. Clements heeft problemen om de bal te vangen. Clements met een sublieme pass. Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Malkus-Juszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Clements zal de hoekschop nemen. Bądos springt en kopt de bal. Atar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - GB Packers 0:1

16e minuut.
Randa passt de bal in één keer door. Owsiany geeft een lange en hoge pass. Rasche is nu in balbezit. Rasche draait met de bal, schiet en ... Atar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - GB Packers 0:2

17e minuut.
Clements bereikt de bal nog maar net als eerste. Clements geeft een lange en hoge pass. Lallana heeft problemen om de bal te vangen. Rasche onderschept slim de pass. Rasche draait met de bal, schiet en ... Atar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bądos heeft problemen om de bal te vangen. Chomakov rent richting de bal. Bądos onderschept slim de pass. Bądos schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Praśniewski passt de bal met de wreef. Rigon rent richting de bal. Uralsoy begaat een overtreding. Uralsoy krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Owsiany speelt de bal door. Lallana verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raat met de inworp. Clements geeft een lange en hoge pass. Atar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Clements rent richting de bal. Rasche is nu in balbezit. Pieczkowski is nu in balbezit. Rasche rent richting de bal. Rasche haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - GB Packers 0:3

39e minuut.
Clements met een sublieme pass. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski passt de bal zonder na te denken. Bądos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bądos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Kuraev is nu in balbezit. Hercilio onderschept slim de pass. Randa begaat een overtreding. Randa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 55%, GB Packers 45%.
Fc Żmijewo - GB Packers 0:3

46e minuut.
Golles komt het veld opgelopen. Topka komt het veld opgelopen. Menkauskas komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Chomakov geeft een hoge lob. Rigon controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Uralsoy maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Menkauskas is nu in balbezit. Menkauskas schiet op doel. Atar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Golles passt de bal zonder na te denken. Raat rent richting de bal. Raat probeert naar een medespeler te passen. Rasche is nu in balbezit. Rasche haalt uit met een fantastische trap. Atar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Fojtík rent richting de bal. van Basten schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fojtík raakt geblesseerd tijdens het duel. Fojtík komt bij de bal en schiet. Hercilio maakt een snoekduik en kopt de bal. Radchenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Huade is nu in balbezit. Clements verovert de bal door een tackle van achteren. Clements passt de bal in één keer door. Menkauskas is nu in balbezit. Menkauskas haalt uit met een fantastische trap. Atar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Inworp. Fojtík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Praśniewski geeft een hoge lob. Bierli maakt een snoekduik en kopt de bal. Radchenko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 42%, GB Packers 58%.
Fc Żmijewo - GB Packers 0:3