Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF EA.SKOWRONY.
KSG Tactiek artur
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
65.1 gemiddelde waardering 68.4
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
formidabel Verdedigen wonderbaarlijk


1e minuut.
Boué met een sublieme pass. Allemant is nu in balbezit. Pyda maakt een afschuwelijke overtreding. Pyda krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pyda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huth. Pyda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Suchecki met een snel genomen vrije trap. Pyda krijgt zijn hoofd ertegen. Di Prinzio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 0:1

11e minuut.
Faustas bereikt de bal nog maar net als eerste. Faustas probeert naar een medespeler te passen. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 0:2

13e minuut.
Ulusoy kopt de bal weg. Klungelig pakt Đình Long de bal. Đình Long met een sublieme pass. Boué rent richting de bal. Boué draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ulusoy heeft problemen om de bal te vangen. Polakiewicz rent richting de bal. Mạnh Hùng schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Polakiewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Polakiewicz kan niet meer verder spelen. Kopa komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Dinulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dinulescu geeft de bal voor. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 0:3

18e minuut.
Đình Long passt de bal zonder na te denken. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierczak met een sublieme pass. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niedorobek met een sublieme pass. Kopa met een sublieme pass. Faustas rent richting de bal. Faustas passt de bal zonder na te denken. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Faustas zal de hoekschop nemen. Pyda springt en kopt de bal. Di Prinzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 0:4

20e minuut.
Mạnh Hùng passt de bal in één keer door. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Đình Long is nu in balbezit. Allemant rent richting de bal. Allemant draait met de bal, schiet en ... Mureşan bokst de bal weg.

31e minuut.
Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras geeft een hoge lob. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 1:4

33e minuut.
Kazimierczak geeft de bal voor. Klungelig pakt Mạnh Hùng de bal. Stawczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mạnh Hùng raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mạnh Hùng kan niet meer verder spelen. Buchla komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Porras met de inworp. Sawyers speelt de bal door. Redak onderschept slim de pass. Boué heeft problemen om de bal te vangen. Boué haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 46%, EA.SKOWRONY. 54%.
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 1:4

48e minuut.
Porras rent richting de bal. Porras passt de bal zonder na te denken. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Allemant is nu in balbezit. Allemant haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Kopa probeert de bal aan de voet te houden. Đình Long rent richting de bal. Đình Long passt de bal zonder na te denken. Allemant rent richting de bal. Allemant schiet op doel. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Inworp. Hakyemez komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kopa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopa met een sublieme pass. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 1:5

71e minuut.
Đình Long met een sublieme pass. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras passt de bal zonder na te denken. Boué is nu in balbezit. Boué draait met de bal, schiet en ... Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Iwancewicz komt het veld opgelopen. Dodero komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Porras met een sublieme pass. Sawyers rent richting de bal. Sawyers geeft een lange en hoge pass. Hakyemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez draait met de bal, schiet en ... Dodero bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 42%, EA.SKOWRONY. 58%.
Górnik Konin CF - EA.SKOWRONY. 2:5