Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga III.07
  • Stadion: Arena Cyrkowa
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 39050
Latający Cyrk Nieznajomego ::: Viking Football Club :::
new_IIaL_m Tactiek Shark 1
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
69.3 gemiddelde waardering 67.4
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
outstanding Verdedigen formidable


9e minuut.
Bellés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Satılmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lopes geeft de bal voor. Ciubotariu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Benítez Pineda is nu in balbezit. Palatyan onderschept slim de pass. Met opzet legt Bossche zijn tegenspeler op de grond. Bossche krijgt een gele kaart. Palatyan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simães wilt de vrije trap nemen. Gaudenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - ::: Viking Football Club ::: 0:1

45e minuut.
Seniuk speelt de bal door. Simães bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez Pineda rent richting de bal. Bodurov onderschept slim de pass. Bodurov draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 51%, ::: Viking Football Club ::: 49%.
Latający Cyrk Nieznajomego - ::: Viking Football Club ::: 0:1

49e minuut.
Bielski geeft de bal voor. Lopes rent richting de bal. Lopes probeert naar een medespeler te passen. Ciubotariu is nu in balbezit. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Palatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatyan passt de bal in één keer door. Bielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães onderschept slim de pass. Simães draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trường Vũ komt het veld opgelopen. Satılmaz met de inworp. Lopes rent richting de bal. Lopes geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Blaut is nu in balbezit. Blaut passt de bal in één keer door. Trường Vũ bereikt de bal nog maar net als eerste. Trường Vũ draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - ::: Viking Football Club ::: 0:2

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lass komt het veld opgelopen. Rolhion komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Zapolny geeft de bal voor. Cuervo Simón kopt de bal weg. Ciubotariu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubotariu schiet op doel. Mátyus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - ::: Viking Football Club ::: 1:2

86e minuut.
Palatyan probeert naar een medespeler te passen. Simães rent richting de bal. Bossche legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Simães raakt geblesseerd tijdens het duel. Simães neemt de penalty, wat een uithaal! Gaudenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Seniuk passt de bal zonder na te denken. Simães is nu in balbezit. Trường Vũ rent richting de bal. Trường Vũ haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Cyrk Nieznajomego - ::: Viking Football Club ::: 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Cyrk Nieznajomego 56%, ::: Viking Football Club ::: 44%.
Latający Cyrk Nieznajomego - ::: Viking Football Club ::: 1:3