Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
VIP Team Zielona Góra Benq
442 Stefan Tactiek 532
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 2
69.6 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten very good
outstanding Passen excellent
outstanding Verdedigen outstanding


11e minuut.
Deaconu passt de bal zonder na te denken. Soroka is nu in balbezit. Soroka passt de bal in één keer door. Callsen-Bracker bereikt de bal nog maar net als eerste. Callsen-Bracker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Inworp. Keçeciler komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Keçeciler speelt de bal door. Alcântara rent richting de bal. Met opzet legt Housemann zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Housemann naar de kleedkamers voor een vroege douche.

31e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Khros komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Gellér onderschept slim de pass. Gellér passt de bal in één keer door. Bogacki geeft de bal voor. De Khros is nu in balbezit. De Khros haalt uit met een fantastische trap. Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov passt de bal zonder na te denken. Keizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keizer geeft een lange en hoge pass. Kirillov springt en kopt de bal. Acquaviva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIP Team Zielona Góra 50%, Benq 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VIP Team Zielona Góra - Benq 0:0

46e minuut.
Bornemissza komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu passt de bal in één keer door. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler geeft een lange en hoge pass. De Khros krijgt zijn hoofd ertegen. Benítez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... Benítez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Benq 1:0

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soroka met een snelle inworp. Bogacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogacki geeft de bal voor. Bornemissza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Bornemissza speelt de bal door. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler passt de bal met de wreef. Bornemissza is nu in balbezit. Bornemissza schiet op doel. Benítez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
İlkkurşun met een sublieme pass. Kirillov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirillov geeft de bal voor. Funke rent richting de bal. Funke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VIP Team Zielona Góra - Benq 1:1

88e minuut.
Bornemissza speelt de bal door. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler geeft een lange en hoge pass. De Khros maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIP Team Zielona Góra - Benq 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIP Team Zielona Góra 43%, Benq 57%.
VIP Team Zielona Góra - Benq 2:1