Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Konin CF Fc Żmijewo
KSG Tactiek 5nowa
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 63.4
formidable Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Boué is nu in balbezit. Chomakov onderschept slim de pass. Chomakov met een sublieme pass. Đình Long geeft een lange en hoge pass. Boué springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Di Prinzio probeert naar een medespeler te passen. Porras kopt de bal weg. Daar is Huade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allemant bereikt de bal nog maar net als eerste. Allemant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Đình Long speelt de bal door. Porras bereikt de bal nog maar net als eerste. Porras passt de bal zonder na te denken. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Fojtík met een snelle inworp. Rigon probeert naar een medespeler te passen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Fc Żmijewo 0:1

36e minuut.
Fojtík speelt de bal door. Neaga rent richting de bal. Bierli onderschept slim de pass. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio haalt uit met een fantastische trap. Di Prinzio bokst de bal weg.

38e minuut.
Fojtík rent richting de bal. Fojtík passt de bal in één keer door. Neaga rent richting de bal. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 43%, Fc Żmijewo 57%.
Górnik Konin CF - Fc Żmijewo 0:1

51e minuut.
Porras met een sublieme pass. Daar is Sawyers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sawyers probeert naar een medespeler te passen. Boué bereikt de bal nog maar net als eerste. Boué schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Porras met een sublieme pass. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een hoge lob. Allemant rent richting de bal. Allemant schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Inworp. Hakyemez komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Atar met een harde bal richting middenveld. Đình Long kopt de bal weg. Boué is nu in balbezit. Boué draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Lallana met een sublieme pass. Rigon is nu in balbezit. Rigon passt de bal in één keer door. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Di Prinzio bokst de bal weg.

70e minuut.
Klungelig pakt Rigon de bal. Đình Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakyemez rent richting de bal. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Klungelig pakt Bierli de bal. Neaga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bierli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fojtík zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bierli maakt een snoekduik en kopt de bal. Hercilio maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sawyers passt de bal met de wreef. Đình Long speelt de bal door. Boué is nu in balbezit. Boué haalt uit met een fantastische trap. Atar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Górnik Konin CF - Fc Żmijewo 1:1

87e minuut.
Chomakov met een sublieme pass. Porras is nu in balbezit. Porras passt de bal met de wreef. Sawyers is nu in balbezit. Sawyers geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Rigon rent richting de bal. Rigon geeft een hoge lob. Fojtík rent richting de bal. Bierli rent richting de bal. Bierli schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Konin CF - Fc Żmijewo 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Konin CF 47%, Fc Żmijewo 53%.
Górnik Konin CF - Fc Żmijewo 1:2