Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
::: Viking Football Club ::: QTS Zeszło
ARMANI GO Tactiek 541 dl
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 72
formidable Schieten outstanding
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Torjman rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ciemnota neemt de hoekschop. Torjman springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Bellés de bal onder controle te krijgen. Mátyus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Oncică probeert naar een medespeler te passen. Kurpiewski is nu in balbezit. Torjman onderschept slim de pass. Torjman draait met de bal, schiet en ... Mátyus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:1

5e minuut.
Blaut probeert naar een medespeler te passen. Palatyan is nu in balbezit. Palatyan passt de bal in één keer door. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Seniuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simães de bal. Palatyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Palatyan geeft een hoge lob. Bodurov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duggan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Ciemnota passt de bal zonder na te denken. Oncică is nu in balbezit. Oncică geeft een lange en hoge pass. Torjman is nu in balbezit. Torjman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft een lange en hoge pass. Torjman is nu in balbezit. Torjman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:2

35e minuut.
Papagno geeft een lange en hoge pass. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simães is nu in balbezit. Bodurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodurov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kokoschka rent richting de bal. Kokoschka geeft een lange en hoge pass. Simães kopt de bal weg. Bodurov is nu in balbezit. Bodurov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Oncică probeert naar een medespeler te passen. Kraav bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraav geeft de bal voor. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal. Bellés controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 51%, QTS Zeszło 49%.
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:3

48e minuut.
Papagno verovert de bal door een tackle van achteren. Kraav heeft problemen om de bal te vangen. Kraav geeft de bal voor. Torjman maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:4

51e minuut.
Ciemnota is nu in balbezit. Ciemnota met een sublieme pass. Torjman heeft problemen om de bal te vangen. Torjman haalt uit met een fantastische trap. Mátyus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:5

51e minuut.
Trường Vũ komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Kraav passt de bal met de wreef. Palatyan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Oncică. Oncică krijgt een gele kaart. Palatyan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

59e minuut.
Inworp. Pałysz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kömig met een sublieme pass. Mascoli met een sublieme pass. Ciemnota rent richting de bal. Ciemnota geeft de bal voor. Torjman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Palatyan speelt de bal door. Blaut probeert naar een medespeler te passen. Trường Vũ is nu in balbezit. Trường Vũ schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
Inworp. Lass komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ::: Viking Football Club ::: 43%, QTS Zeszło 57%.
::: Viking Football Club ::: - QTS Zeszło 0:5