Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Paka Jabłoniaka Latający Cyrk Nieznajomego
moja 532 Tactiek new_IIaL_m
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
65.3 gemiddelde waardering 71
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitmuntend
uitmuntend Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz passt de bal zonder na te denken. Lopes rent richting de bal. Lopes geeft de bal voor. Parysow maakt een snoekduik en kopt de bal. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Antonescu kopt de bal weg. Satılmaz kan de bal niet met de borst controleren. Satılmaz speelt de bal door. Parysow bereikt de bal nog maar net als eerste. Parysow schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Bossche probeert naar een medespeler te passen. Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal zonder na te denken. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Antonescu probeert naar een medespeler te passen. Płosczuk probeert naar een medespeler te passen. Saponaro rent richting de bal. Çatkıç onderschept slim de pass. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. Gaudenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Charlet met een sublieme pass. Klungelig pakt Staczanowski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuervo Simón. Cuervo Simón krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Inworp. Lopes met de inworp. Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz geeft een hoge lob. Ciubotariu springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Cuervo Simón geeft een lange en hoge pass. Parysow is nu in balbezit. Élő schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Élő krijgt een gele kaart. Parysow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parysow wilt de vrije trap nemen. Doniselli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lampuga verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Latający Cyrk Nieznajomego 0:1

34e minuut.
Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu passt de bal in één keer door. Parysow rent richting de bal. Parysow haalt uit met een fantastische trap. Doniselli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 59%, Latający Cyrk Nieznajomego 41%.
Paka Jabłoniaka - Latający Cyrk Nieznajomego 0:1

54e minuut.
Antonescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu geeft een hoge lob. Saponaro is nu in balbezit. Çatkıç verovert de bal door een tackle van achteren. Çatkıç haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Satılmaz passt de bal met de wreef. Lopes rent richting de bal. Lopes met een sublieme pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu draait met de bal, schiet en ... Doniselli bokst de bal weg. Paal! Parysow is nu in balbezit. Élő onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Latający Cyrk Nieznajomego 0:2

68e minuut.
Benítez Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez Pineda geeft een lange en hoge pass. Ciubotariu rent richting de bal. Ciubotariu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Latający Cyrk Nieznajomego 0:3

68e minuut.
Élő raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Porcel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Karbowiak komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Satılmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Satılmaz speelt de bal door. Lopes is nu in balbezit. Lopes geeft een hoge lob. Parysow krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Paka Jabłoniaka - Latający Cyrk Nieznajomego 0:4

84e minuut.
Staczanowski met een sublieme pass. Charlet rent richting de bal. Charlet passt de bal met de wreef. Staczanowski is nu in balbezit. Staczanowski draait met de bal, schiet en ... Gaudenzi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Paka Jabłoniaka 56%, Latający Cyrk Nieznajomego 44%.
Paka Jabłoniaka - Latający Cyrk Nieznajomego 0:4