Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZKS Zamovia Zameczek VIP Team Zielona Góra
5-2-1-2 Tactiek 442 Stefan
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
68.8 gemiddelde waardering 69.3
excellent Schieten formidable
formidable Passen formidable
brilliant Verdedigen outstanding


5e minuut.
Macovei geeft de bal voor. Prezado controleert de bal met de borst. Alcântara verovert de bal door een tackle van achteren. Alcântara haalt uit met een fantastische trap. Bożej maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 0:1

7e minuut.
Duda onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keçeciler met een snelle inworp. Bogacki geeft de bal voor. De Khros maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Przymorski geeft de bal voor. Deaconu kopt de bal weg. Daar is Macovei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Gauteroux passt de bal in één keer door. Machado rent richting de bal. Machado probeert naar een medespeler te passen. Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Rooney draait met de bal, schiet en ... Acquaviva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Soroka probeert naar een medespeler te passen. Bogacki is nu in balbezit. Bogacki passt de bal met de wreef. Keçeciler is nu in balbezit. Keçeciler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Berliński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Macovei. Berliński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bornemissza komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Masajada neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Acquaviva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Berliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Deaconu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 51%, VIP Team Zielona Góra 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 1:1

53e minuut.
Masajada onderschept slim de pass. Masajada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Thatcher de bal. Rooney is nu in balbezit. Rooney draait met de bal, schiet en ... Acquaviva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Machado kopt de bal weg. Szczygielski heeft problemen om de bal te vangen. Berliński rent richting de bal. Berliński draait met de bal, schiet en ... Acquaviva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 2:1

56e minuut.
Soroka passt de bal in één keer door. Bogacki met een sublieme pass. Prezado is nu in balbezit. Bornemissza onderschept slim de pass. Bornemissza draait met de bal, schiet en ... Bożej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Soroka onderschept slim de pass. Soroka probeert naar een medespeler te passen. Alvim is nu in balbezit. De Khros verovert de bal door een tackle van achteren. De Khros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bogacki probeert naar een medespeler te passen. Soroka rent richting de bal. Soroka passt de bal met de wreef. De Khros rent richting de bal. De Khros schiet op doel. Bożej verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Przymorski geeft de bal voor. Berliński is nu in balbezit. Deaconu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berliński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Duda zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Klungelig pakt Przymorski de bal. Przymorski geeft een lange en hoge pass. Rooney is nu in balbezit. Rooney schiet op doel. Acquaviva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 3:1

90e minuut.
Soroka is nu in balbezit. Przymorski onderschept slim de pass. Przymorski passt de bal met de wreef. Rooney rent richting de bal. Rooney haalt uit met een fantastische trap. Acquaviva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Machado geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZKS Zamovia Zameczek 46%, VIP Team Zielona Góra 54%.
ZKS Zamovia Zameczek - VIP Team Zielona Góra 4:1