Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Żmijewo EA.SKOWRONY.
5nowa Tactiek artur
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
65.3 gemiddelde waardering 68.2
formidabel Schieten uitmuntend
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitmuntend


3e minuut.
Praśniewski is nu in balbezit. Praśniewski passt de bal in één keer door. Niedorobek is nu in balbezit. Bierli verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Faustas passt de bal met de wreef. Suchecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchecki passt de bal met de wreef. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda haalt uit met een fantastische trap. Atar bokst de bal weg.

11e minuut.
Dinulescu kopt de bal weg. Fojtík rent richting de bal. Met opzet legt Suchecki zijn tegenspeler op de grond. Suchecki krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Hercilio rent richting de bal. Kazimierczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kazimierczak geeft een hoge lob. Suchecki kopt de bal weg. Lallana onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Faustas speelt de bal door. Suchecki is nu in balbezit. Suchecki passt de bal met de wreef. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Praśniewski onderschept slim de pass. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Fojtík speelt de bal door. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fojtík passt de bal met de wreef. Niedorobek verovert de bal door een tackle van achteren. Bierli rent richting de bal. Bierli draait met de bal, schiet en ... Mureşan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 1:0

26e minuut.
Drwal met een sublieme pass. Polakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Praśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyda is nu in balbezit. Pyda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 1:1

29e minuut.
Chomakov kopt de bal weg. Rigon probeert naar een medespeler te passen. Fojtík bereikt de bal nog maar net als eerste. Fojtík geeft een hoge lob. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rigon probeert naar een medespeler te passen. Hercilio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guardiola. Guardiola krijgt een gele kaart. Hercilio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Praśniewski wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Hercilio onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rigon zal de hoekschop nemen. Hercilio springt en kopt de bal. Guardiola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ... Kazimierczak probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 2:1

36e minuut.
Busse met de inworp. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio schiet op doel. Mureşan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 3:1

37e minuut.
Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Rigon is nu in balbezit. Rigon passt de bal in één keer door. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 4:1

41e minuut.
Dinulescu speelt de bal door. Klungelig pakt Suchecki de bal. Suchecki passt de bal in één keer door. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel. Atar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 4:2

43e minuut.
Suchecki probeert naar een medespeler te passen. Faustas rent richting de bal. Faustas met een sublieme pass. Stawczyk is nu in balbezit. Stawczyk haalt uit met een fantastische trap. Atar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 42%, EA.SKOWRONY. 58%.
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 4:2

51e minuut.
Lallana bereikt de bal nog maar net als eerste. Lallana passt de bal zonder na te denken. Praśniewski probeert naar een medespeler te passen. Hercilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercilio haalt uit met een fantastische trap. Mureşan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Huade kopt de bal weg. Klungelig pakt Rigon de bal. Rigon probeert naar een medespeler te passen. Bierli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Suchecki geeft een lange en hoge pass. Stawczyk heeft problemen om de bal te vangen. Drwal bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Stawczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Guardiola rent richting de bal. Guardiola passt de bal met de wreef. Faustas is nu in balbezit. Faustas geeft de bal voor. Pyda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Guardiola geeft een lange en hoge pass. Faustas rent richting de bal. Faustas geeft een lange en hoge pass. Pyda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyda schiet op doel. Atar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Żmijewo 48%, EA.SKOWRONY. 52%.
Fc Żmijewo - EA.SKOWRONY. 4:2