Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Thalima Stadium
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 40905
Bene Tleilax ŁKS 1926 Łomża
b532_v.2 Tactiek es26
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
67.2 gemiddelde waardering 67.7
formidabel Schieten uitstekend
formidabel Passen formidabel
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Bogoescu geeft een hoge lob. Tobí kan de bal niet met de borst controleren. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 1:0

12e minuut.
Deli is nu in balbezit. Deli passt de bal met de wreef. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 1:1

17e minuut.
Lung trapt de bal weg. Mirek kopt de bal weg. Ćisić heeft problemen om de bal te vangen. Cihaner rent richting de bal. Cihaner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Adaman passt de bal zonder na te denken. Daar is Oteo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komaritskiy is nu in balbezit. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... Lung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 2:1

36e minuut.
Deli is nu in balbezit. Deli heeft problemen om de bal te vangen. Deli speelt de bal door. Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 45%, ŁKS 1926 Łomża 55%.
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 2:1

46e minuut.
Patola komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Deli geeft de bal voor. Normann kan de bal niet met de borst controleren. Bogoescu is nu in balbezit. Normann onderschept slim de pass. Normann draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Komaritskiy is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Adaman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cihaner maakt een snoekduik en kopt de bal. Lung maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Komaritskiy rent richting de bal. Adaman rent richting de bal. Adaman geeft een hoge lob. Cihaner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 3:1

70e minuut.
García Doreste rent richting de bal. García Doreste passt de bal zonder na te denken. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli geeft een lange en hoge pass. Normann maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 3:2

73e minuut.
Mirek met een sublieme pass. Adaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adaman passt de bal zonder na te denken. Cihaner rent richting de bal. Cihaner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Normann rent richting de bal. Bogoescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Normann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrodelis neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gharabaghtsyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 3:3

80e minuut.
Wolik geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Özyeğin de bal onder controle te krijgen. Patola is nu in balbezit. Komaritskiy onderschept slim de pass. Komaritskiy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 41%, ŁKS 1926 Łomża 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bene Tleilax - ŁKS 1926 Łomża 3:3