Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zapylacz Dzikow Tbg
SALot Tactiek mt
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
68.6 gemiddelde waardering 65.6
excellent Schieten excellent
excellent Passen very good
brilliant Verdedigen formidable


2e minuut.
Öndertürk geeft de bal voor. Siciliano kan de bal niet met de borst controleren. Manfredi rent richting de bal. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 1:0

4e minuut.
Öndertürk met een sublieme pass. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano rent richting de bal. Siciliano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 2:0

9e minuut.
Rózga rent richting de bal. Yaltız met een sublieme pass. Filipski rent richting de bal. Filipski haalt uit met een fantastische trap. Sucă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 2:1

30e minuut.
Szałajko geeft een hoge lob. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Siciliano de bal. Siciliano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Memmolo is nu in balbezit. Rózga onderschept slim de pass. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 2:2

36e minuut.
Buvik speelt de bal door. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk met een sublieme pass. Siciliano rent richting de bal. Siciliano schiet op doel. Pitulea bokst de bal weg.

38e minuut.
Viera passt de bal met de wreef. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cinquanta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cinquanta krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk passt de bal in één keer door. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano schiet op doel. Pitulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Yaltız heeft problemen om de bal te vangen. Yaltız geeft een lange en hoge pass. Tarquini heeft problemen om de bal te vangen. Rózga rent richting de bal. Rózga draait met de bal, schiet en ... Sucă bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 43%, Dzikow Tbg 57%.
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 2:3

47e minuut.
Gattlen probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Siciliano rent richting de bal. Siciliano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Buvik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buvik met een sublieme pass. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk geeft een hoge lob. Üzüm krijgt zijn hoofd ertegen. Pitulea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 3:3

63e minuut.
Szałajko rent richting de bal. Szałajko geeft de bal voor. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm haalt uit met een fantastische trap. Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 4:3

75e minuut.
Soto geeft een hoge lob. Klungelig pakt Öndertürk de bal. Öndertürk speelt de bal door. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Üzüm rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 5:3

76e minuut.
Kenda komt het veld opgelopen. Wijas komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Manfredi rent richting de bal. Manfredi passt de bal met de wreef. Filipski rent richting de bal. Filipski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 5:4

86e minuut.
Szałajko rent richting de bal. Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 5:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 37%, Dzikow Tbg 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Zapylacz - Dzikow Tbg 5:5