Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Od dawna nie pije II Green Team KSG
fjfkh Tactiek Turbo-MIAZGA
58% Balbezit 42%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
69 gemiddelde waardering 60.4
formidabel Schieten formidabel
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Dziwisz onderschept slim de pass. Dziwisz geeft een lange en hoge pass. Fenkanin heeft problemen om de bal te vangen. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Palmiotto onderschept slim de pass. Palmiotto speelt de bal door. Gruszczyński rent richting de bal. Dziwisz onderschept slim de pass. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Palmiotto met een snelle inworp. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik geeft de bal voor. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz schiet op doel. Chico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Dziwisz is nu in balbezit. Wójcik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dziwisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziwisz neemt de penalty, wat een uithaal! Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 0:1

29e minuut.
Palmiotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rolnik kopt de bal weg. Daar is Fenkanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Filemon de bal onder controle te krijgen. Krzemiński geeft een hoge lob. Vihriälä springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Gruszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczyński geeft een lange en hoge pass. Bonet probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz schiet op doel. Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński probeert naar een medespeler te passen. Wójcik speelt de bal door. Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä draait met de bal, schiet en ... Läderach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Od dawna nie pije II 47%, Green Team KSG 53%.
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 0:1

51e minuut.
Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto is nu in balbezit. Palmiotto schiet op doel. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 0:2

63e minuut.
Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik is nu in balbezit. Nowik probeert naar een medespeler te passen. Palmiotto rent richting de bal. Palmiotto draait met de bal, schiet en ... Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Wójcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wójcik passt de bal in één keer door. Bradáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradáč haalt uit met een fantastische trap. Läderach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 1:2

66e minuut.
Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński geeft de bal voor. Nowik kopt de bal weg. Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Läderach met een harde bal richting middenveld. Gruszczyński controleert de bal met de borst. Dziwisz speelt de bal door. Moisescu rent richting de bal. Moisescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Cruzata verovert de bal door een tackle van achteren. Cruzata geeft de bal voor. Vihriälä kopt de bal weg. Anders geeft een lange en hoge pass. Bradáč springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 2:2

82e minuut.
Sesan komt het veld opgelopen. Molkowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Wójcik onderschept slim de pass. Wójcik met een sublieme pass. Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä haalt uit met een fantastische trap. Läderach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 3:2

84e minuut.
Szmajdziński rent richting de bal. Palmiotto verovert de bal door een tackle van achteren. Palmiotto passt de bal met de wreef. Moisescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Moisescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sesan speelt de bal door. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu geeft de bal voor. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Od dawna nie pije II 46%, Green Team KSG 54%.
Od dawna nie pije II - Green Team KSG 3:2