Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA Supermegaekstralni
AAA 4-3-3 Tactiek NOWA Z EPTIEGO
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
71.6 gemiddelde waardering 74.3
incredible Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
brilliant Verdedigen brilliant


2e minuut.
Krzystyniak passt de bal in één keer door. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera begaat een overtreding. Kozajda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Michalikowski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
González Santos geeft een hoge lob. Padlikowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Konno. Konno krijgt een gele kaart. Padlikowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Osowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nepomucký rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soszyński. Nepomucký wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas passt de bal met de wreef. Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomucký geeft een lange en hoge pass. Padlikowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Mehić kopt de bal weg. Osowski rent richting de bal. Osowski passt de bal zonder na te denken. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Neirinck met een harde bal richting middenveld. Mehić kopt de bal weg. Klungelig pakt Maška de bal. Lomia rent richting de bal. Lomia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Nedeljkov passt de bal met de wreef. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak passt de bal met de wreef. Lomia is nu in balbezit. Lomia draait met de bal, schiet en ... Piekarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nedeljkov rent richting de bal. Orbitek verovert de bal door een tackle van achteren. Michalikowski maakt een afschuwelijke overtreding. Michalikowski krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Orbitek rent richting de bal. Orbitek schiet op doel. Michalikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Krzystyniak speelt de bal door. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maška. Maška krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Maška onderschept slim de pass. Mendzorius geeft de bal voor. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Neirinck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 0:1

37e minuut.
Soszyński geeft een lange en hoge pass. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrera verovert de bal door een tackle van achteren. Kozajda rent richting de bal. Kozajda schiet op doel. Piekarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Nepomucký bereikt de bal nog maar net als eerste. Nepomucký geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Konno de bal. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap. Neirinck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Gacula met een sublieme pass. Cabrera rent richting de bal. Krzystyniak onderschept slim de pass. Krzystyniak geeft een lange en hoge pass. Lomia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 52%, Supermegaekstralni 48%.
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 0:1

48e minuut.
Osowski geeft een hoge lob. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski probeert naar een medespeler te passen. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Inworp. Krzystyniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soszyński met een sublieme pass. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Nepomucký met een sublieme pass. Klungelig pakt Soplica de bal. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek haalt uit met een fantastische trap. Neirinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Krzystyniak geeft een hoge lob. Mehić kopt de bal weg. Mendzorius heeft problemen om de bal te vangen. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Kozajda rent richting de bal. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić schiet op doel. Piekarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Krzystyniak met een sublieme pass. Lomia rent richting de bal. Cabrera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lomia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Michalikowski komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Michalikowski passt de bal in één keer door. Lomia rent richting de bal. Lomia passt de bal zonder na te denken. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 1:1

68e minuut.
Restelli komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nepomucký met een snelle inworp. Daar is Restelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Restelli onderschept slim de pass. Restelli draait met de bal, schiet en ... Neirinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nepomucký zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Restelli de bal. Restelli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Maška bereikt de bal nog maar net als eerste. Maška geeft een hoge lob. Padlikowski is nu in balbezit. Padlikowski draait met de bal, schiet en ... Neirinck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 1:2

77e minuut.
Cuevas probeert de bal aan de voet te houden. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak met een sublieme pass. Lomia rent richting de bal. Lomia draait met de bal, schiet en ... Piekarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
González Santos geeft een lange en hoge pass. Padlikowski kopt de bal weg. Soplica heeft problemen om de bal te vangen. Restelli rent richting de bal. Restelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Neirinck trapt de bal weg van het doel. Daar is Gacula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński rent richting de bal. Soszyński geeft een lange en hoge pass. Mehić springt en kopt de bal. Piekarz bokst de bal weg.

80e minuut.
Cuevas passt de bal in één keer door. Restelli is nu in balbezit. Soplica begaat een overtreding. Soplica krijgt een gele kaart. Restelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cuevas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Restelli maakt een snoekduik en kopt de bal. Neirinck bokst de bal weg.

82e minuut.
Klungelig pakt Kozajda de bal. Soszyński is nu in balbezit. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda geeft een lange en hoge pass. Mehić springt en kopt de bal. Piekarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Padlikowski rent richting de bal. Nedeljkov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Padlikowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Padlikowski zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Neirinck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Padlikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Padlikowski kopt de bal weg. Restelli heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak rent richting de bal. Restelli verovert de bal door een tackle van achteren. Restelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Konno geeft een lange en hoge pass. Mendzorius heeft problemen om de bal te vangen. Lomia rent richting de bal. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 58%, Supermegaekstralni 42%.
PAKA DEBESCIAKA - Supermegaekstralni 1:2