Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dzikow Tbg ŁKS 1926 Łomża
mt Tactiek es26
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
63 gemiddelde waardering 67.4
formidabel Schieten formidabel
uitstekend Passen formidabel
zeer goed Verdedigen formidabel


13e minuut.
Tarquini verovert de bal door een tackle van achteren. Tarquini geeft een lange en hoge pass. Ćisić kopt de bal weg. Lovato geeft een lange en hoge pass. Rózga springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Chrestensen geeft de bal voor. Klungelig pakt Dominikowski de bal. Esparraguera rent richting de bal. Esparraguera geeft een lange en hoge pass. Rózga springt en kopt de bal. Lung bokst de bal weg.

18e minuut.
Inworp. Normann komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Lovato probeert naar een medespeler te passen. Manfredi probeert naar een medespeler te passen. Yaltız met een sublieme pass. Rózga is nu in balbezit. Rózga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - ŁKS 1926 Łomża 1:0

25e minuut.
García Doreste is nu in balbezit. Lovato verovert de bal door een tackle van achteren. Lovato speelt de bal door. Filipski rent richting de bal. Filipski draait met de bal, schiet en ... Lung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lovato probeert naar een medespeler te passen. Filipski rent richting de bal. García Doreste legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! García Doreste krijgt een gele kaart. Filipski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yaltız legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Yaltız bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrestensen onderschept slim de pass. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... Lung werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - ŁKS 1926 Łomża 2:0

36e minuut.
Özyeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann is nu in balbezit. Normann haalt uit met een fantastische trap. Bochinsky probeert de bal aan de voet te houden. Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - ŁKS 1926 Łomża 2:1

37e minuut.
Turtă rent richting de bal. Özyeğin is nu in balbezit. Turtă schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Turtă krijgt een gele kaart.

42e minuut.
García Doreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipski passt de bal in één keer door. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patola komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 34%, ŁKS 1926 Łomża 66%.
Dzikow Tbg - ŁKS 1926 Łomża 2:1

58e minuut.
Kałuziński passt de bal in één keer door. Yaltız probeert naar een medespeler te passen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga draait met de bal, schiet en ... Lung probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Deli passt de bal in één keer door. Skrodelis rent richting de bal. Met opzet legt Bochinsky zijn tegenspeler op de grond. Bochinsky krijgt een gele kaart. Skrodelis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Skrodelis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esparraguera. Normann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skrodelis met een snel genomen vrije trap. Normann springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tarquini geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ćisić kopt de bal weg. Yaltız rent richting de bal. Yaltız draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dzikow Tbg - ŁKS 1926 Łomża 3:1

82e minuut.
Skrodelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrodelis passt de bal in één keer door. Normann bereikt de bal nog maar net als eerste. Normann haalt uit met een fantastische trap. Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dzikow Tbg 50%, ŁKS 1926 Łomża 50%.
Dzikow Tbg - ŁKS 1926 Łomża 3:1