Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Zapylacz Bene Tleilax
SALot Tactiek b532_v.2
55% Balbezit 45%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 66.7
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
brilliant Verdedigen very good


2e minuut.
Enache speelt de bal door. Adaman is nu in balbezit. Adaman geeft een lange en hoge pass. Cihaner krijgt zijn hoofd ertegen. Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Bene Tleilax 0:1

9e minuut.
Enache rent richting de bal. Enache passt de bal zonder na te denken. Mirek speelt de bal door. Enache geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Buvik passt de bal met de wreef. Wolik geeft een lange en hoge pass. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... Sucă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Bene Tleilax 0:2

22e minuut.
Enache rent richting de bal. Enache geeft een hoge lob. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner schiet op doel. Sucă maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Bene Tleilax 0:3

26e minuut.
Enache is nu in balbezit. Enache passt de bal met de wreef. Mirek met een sublieme pass. Adaman geeft een hoge lob. Komaritskiy rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sucă niet meer kan verder spelen. Fasola komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Adaman rent richting de bal. Adaman geeft een lange en hoge pass. Fasola probeert wanhopig de bal te grijpen. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner schiet op doel. De bal raakt de paal. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Komaritskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

34e minuut.
Buvik passt de bal met de wreef. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto geeft een hoge lob. Siciliano rent richting de bal. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Enache probeert naar een medespeler te passen. Cihaner is nu in balbezit. Cihaner passt de bal zonder na te denken. Daar is Komaritskiy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komaritskiy haalt uit met een fantastische trap. Fasola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Enache bereikt de bal nog maar net als eerste. Enache speelt de bal door. Buvik geeft de bal voor. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Üzüm rent richting de bal. Bogoescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Üzüm is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Üzüm neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Bene Tleilax 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 64%, Bene Tleilax 36%.
KS Zapylacz - Bene Tleilax 1:3

57e minuut.
Enache passt de bal met de wreef. Mirek speelt de bal door. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Bene Tleilax 1:4

68e minuut.
Soto speelt de bal door. Gattlen rent richting de bal. Gattlen geeft de bal voor. Üzüm is nu in balbezit. Üzüm geeft een lange en hoge pass. Gharabaghtsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Buvik speelt de bal door. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk speelt de bal door. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano schiet op doel. Gharabaghtsyan bokst de bal weg. Üzüm rent richting de bal. Üzüm draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Zapylacz - Bene Tleilax 2:4

76e minuut.
Memmolo is nu in balbezit. Memmolo geeft de bal voor. Siciliano kopt de bal weg. Üzüm bereikt de bal nog maar net als eerste. Üzüm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Zapylacz 53%, Bene Tleilax 47%.
KS Zapylacz - Bene Tleilax 2:4