Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Od dawna nie pije II LKS Rabarbary
fjfkh Tactiek 532a
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
22 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
70.9 gemiddelde waardering 65.2
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


7e minuut.
Bradáč kopt de bal weg. Daar is Bartoszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihriälä haalt uit met een fantastische trap. Kaur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 1:0

16e minuut.
Fenkanin kopt de bal weg. Anders rent richting de bal. Anders passt de bal zonder na te denken. Krzemiński geeft een lange en hoge pass. Vihriälä springt en kopt de bal. Kaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bryła rent richting de bal. Bryła passt de bal zonder na te denken. Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihriälä schiet op doel. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 2:0

24e minuut.
Bryła speelt de bal door. Krzemiński met een sublieme pass. Simpson rent richting de bal. Bradáč verovert de bal door een tackle van achteren. Bradáč schiet op doel. Kaur bokst de bal weg.

28e minuut.
Voczelka verovert de bal door een tackle van achteren. Voczelka passt de bal zonder na te denken. von Holtei is nu in balbezit. von Holtei draait met de bal, schiet en ... Chico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 2:1

33e minuut.
Voczelka is nu in balbezit. Voczelka passt de bal zonder na te denken. Cruzata is nu in balbezit. von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Voczelka rent richting de bal. Fenkanin legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Voczelka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. von Holtei legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 2:2

39e minuut.
Szántai verovert de bal door een tackle van achteren. Szántai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Borubar de bal. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Vihriälä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bostantzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Bostantzoglou probeert naar een medespeler te passen. von Holtei rent richting de bal. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Od dawna nie pije II 47%, LKS Rabarbary 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 2:2

47e minuut.
Gruszczyński speelt de bal door. Daar is Anders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fenkanin rent richting de bal. Fenkanin geeft een lange en hoge pass. Vihriälä krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bradáč passt de bal zonder na te denken. Anders rent richting de bal. Anders probeert naar een medespeler te passen. Bradáč is nu in balbezit. Bradáč draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Anders passt de bal met de wreef. Bryła speelt de bal door. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä draait met de bal, schiet en ... Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 3:2

53e minuut.
Gruszczyński geeft een hoge lob. Bryła is nu in balbezit. Bryła probeert naar een medespeler te passen. Anders speelt de bal door. Bradáč geeft de bal voor. Kaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vihriälä maakt een snoekduik en kopt de bal. Kaur bokst de bal weg.

61e minuut.
Vihriälä rent richting de bal. Krzemiński met een sublieme pass. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders geeft de bal voor. Vihriälä springt en kopt de bal. Kaur bokst de bal weg.

63e minuut.
Gruszczyński passt de bal zonder na te denken. Anders is nu in balbezit. Anders passt de bal zonder na te denken. Bradáč rent richting de bal. Bradáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Anders rent richting de bal. Anders geeft de bal voor. Bartoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä haalt uit met een fantastische trap. Kaur bokst de bal weg.

70e minuut.
Chitiva onderschept slim de pass. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński passt de bal zonder na te denken. Anders geeft de bal voor. Vihriälä maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cruzata speelt de bal door. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven passt de bal in één keer door. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Chyliński passt de bal in één keer door. Anders met een sublieme pass. Bradáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradáč haalt uit met een fantastische trap. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 4:2

81e minuut.
Krzemiński speelt de bal door. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders passt de bal in één keer door. Bradáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradáč haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Gruszczyński rent richting de bal. Gruszczyński passt de bal in één keer door. Bryła rent richting de bal. Bryła geeft een hoge lob. Bradáč springt en kopt de bal. Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Od dawna nie pije II 45%, LKS Rabarbary 55%.
Od dawna nie pije II - LKS Rabarbary 4:2