Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Supermegaekstralni Fatalny B!łąd
NOWA Z EPTIEGO Tactiek double double
56% Balbezit 44%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
73.1 gemiddelde waardering 62.8
uitmuntend Schieten solide
uitmuntend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Niinioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Niinioja met de inworp. Haraburda geeft een hoge lob. Białas springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Miclea passt de bal in één keer door. Petelski met een sublieme pass. Haraburda geeft een hoge lob. Białas is nu in balbezit. Białas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Orbitek passt de bal in één keer door. Nepomucký is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ángel. Ángel krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Miclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas geeft een lange en hoge pass. Orbitek maakt een snoekduik en kopt de bal. Trawka bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Ramallo geeft de bal voor. Niinioja kopt de bal weg. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Białas schiet op doel. Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cuevas met een sublieme pass. González Santos rent richting de bal. González Santos passt de bal zonder na te denken. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek draait met de bal, schiet en ... Trawka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

25e minuut.
de França rent richting de bal. de França passt de bal met de wreef. Petelski rent richting de bal. Petelski geeft een lange en hoge pass. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Białas rent richting de bal. Białas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Supermegaekstralni - Fatalny B!łąd 0:1

28e minuut.
Haraburda is nu in balbezit. Inworp. Haraburda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de França rent richting de bal. de França geeft een lange en hoge pass. Piekarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Białas is nu in balbezit. Białas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Nepomucký rent richting de bal. Ángel onderschept slim de pass. Ángel speelt de bal door. Orbitek is nu in balbezit. Orbitek draait met de bal, schiet en ... Trawka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Niinioja kopt de bal weg. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trnić rent richting de bal. Białas onderschept slim de pass. Białas haalt uit met een fantastische trap. Piekarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Niinioja is nu in balbezit. Niinioja draait met de bal, schiet en ... Piekarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 42%, Fatalny B!łąd 58%.
Supermegaekstralni - Fatalny B!łąd 0:1

46e minuut.
Białas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szkrabik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
González Santos speelt de bal door. Cuevas met een sublieme pass. Nepomucký heeft problemen om de bal te vangen. Nepomucký geeft een lange en hoge pass. Padlikowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Trawka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Haraburda passt de bal met de wreef. Petelski geeft een lange en hoge pass. Niinioja is nu in balbezit. Niinioja haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Klungelig pakt Nepomucký de bal. Nepomucký probeert naar een medespeler te passen. González Santos speelt de bal door. Orbitek rent richting de bal. Orbitek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Mendzorius is nu in balbezit. Mendzorius passt de bal in één keer door. Nepomucký is nu in balbezit. Nepomucký geeft een lange en hoge pass. Padlikowski springt en kopt de bal. Trawka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Inworp. Cuevas met de inworp. Haraburda bereikt de bal nog maar net als eerste. Padlikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młyczyński onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van González Santos. González Santos krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Młyczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ángel met een snel genomen vrije trap. Petelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Petelski geeft een hoge lob. Szkrabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Osowski probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petelski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szkrabik maakt een snoekduik en kopt de bal. Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
González Santos passt de bal in één keer door. Nepomucký rent richting de bal. Nepomucký speelt de bal door. Padlikowski rent richting de bal. Padlikowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nepomucký heeft problemen om de bal te vangen. Nepomucký probeert naar een medespeler te passen. de França geeft de bal voor. Niinioja is nu in balbezit. Niinioja draait met de bal, schiet en ... Piekarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Supermegaekstralni 40%, Fatalny B!łąd 60%.
Supermegaekstralni - Fatalny B!łąd 0:1