Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ASRIM Iskrzynia PAKA DEBESCIAKA
Na3 Tactiek z Waty ekran
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 13
48.8 gemiddelde waardering 70.5
adequate Schieten incredible
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


7e minuut.
Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński geeft een lange en hoge pass. Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:1

9e minuut.
Mehić onderschept slim de pass. Mehić speelt de bal door. Kozajda rent richting de bal. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:2

12e minuut.
Dutar passt de bal in één keer door. Nedeljkov rent richting de bal. Nedeljkov geeft de bal voor. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krzystyniak heeft problemen om de bal te vangen. Krzystyniak geeft een lange en hoge pass. Daar is Ragnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Sedef verovert de bal door een tackle van achteren. Sedef geeft een lange en hoge pass. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak passt de bal zonder na te denken. Tejnóra geeft de bal voor. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:3

21e minuut.
Nedeljkov kopt de bal weg. Jurukov is nu in balbezit. Soszyński onderschept slim de pass. Soszyński geeft een lange en hoge pass. Kozajda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Sedef geeft de bal voor. Mehić kopt de bal weg. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:4

41e minuut.
Ragnarsson onderschept slim de pass. Tejnóra verovert de bal door een tackle van achteren. Tejnóra geeft de bal voor. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia schiet op doel. Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mehić is nu in balbezit. Mehić schiet op doel. Miller werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 64%, PAKA DEBESCIAKA 36%.
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:4

47e minuut.
Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Lomia is nu in balbezit. Osmanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osmanović krijgt een gele kaart.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lomia stond buitenspel. Galanti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nedeljkov kopt de bal weg. Lomia controleert de bal met de borst. Lomia schiet op doel. Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Dutar geeft een lange en hoge pass. Małyszka kopt de bal weg. Jurukov is nu in balbezit. Ligocki is nu in balbezit. Ligocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Dutar geeft de bal voor. Neirinck met een sublieme pass. Mehić kopt de bal weg. Lomia is nu in balbezit. Lomia haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ligocki probeert de bal aan de voet te houden. Osmanović is nu in balbezit. Mehić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mehić krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Nedeljkov geeft een hoge lob. Mehić kopt de bal weg. Lomia rent richting de bal. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. Miller bokst de bal weg. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:5

75e minuut.
Sedef probeert naar een medespeler te passen. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak met een sublieme pass. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Lomia rent richting de bal. Galanti maakt een afschuwelijke overtreding. Lomia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trochim komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Ligocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Michalikowski geeft een lange en hoge pass. Lomia rent richting de bal. Lomia draait met de bal, schiet en ... Miller probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mehić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:6

85e minuut.
Soszyński rent richting de bal. Soszyński passt de bal zonder na te denken. Mehić rent richting de bal. Lomia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomia draait met de bal, schiet en ... Miller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Soplica kopt de bal weg. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trochim krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Soplica rent richting de bal. Sedef rent richting de bal. Sedef geeft een lange en hoge pass. Mehić is nu in balbezit. Mehić draait met de bal, schiet en ... Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Soszyński kopt de bal weg. Osmanović rent richting de bal. Mehić onderschept slim de pass. Mehić schiet op doel. Trochim probeert de bal aan de voet te houden. Miller kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ASRIM Iskrzynia 60%, PAKA DEBESCIAKA 40%.
ASRIM Iskrzynia - PAKA DEBESCIAKA 0:6