Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bene Tleilax Dzikow Tbg
b532_v.2 Tactiek mt
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
67.5 gemiddelde waardering 62.7
outstanding Schieten formidable
formidable Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Kubicki speelt de bal door. Cihaner rent richting de bal. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 1:0

6e minuut.
Mirek passt de bal zonder na te denken. Enache is nu in balbezit. Tarquini begaat een overtreding. Tarquini krijgt een gele kaart. Enache is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Enache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cihaner krijgt zijn hoofd ertegen. Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Gharabaghtsyan probeert naar een medespeler te passen. Enache kopt de bal weg. Esparraguera is nu in balbezit. Cihaner verovert de bal door een tackle van achteren. Cihaner draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komaritskiy krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Komaritskiy geeft een hoge lob. Tarquini met een sublieme pass. Rózga is nu in balbezit. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 1:1

20e minuut.
Bochinsky met een sublieme pass. Manfredi speelt de bal door. Adaman speelt de bal door. Cihaner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cihaner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Adaman geeft een hoge lob. Esparraguera kan de bal niet met de borst controleren. Cihaner rent richting de bal. Cihaner draait met de bal, schiet en ... Pitulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Manfredi verovert de bal door een tackle van achteren. Manfredi geeft een lange en hoge pass. Rózga rent richting de bal. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 1:2

27e minuut.
Turtă passt de bal in één keer door. Lovato met een sublieme pass. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 1:3

29e minuut.
Lovato passt de bal met de wreef. Fabisiak is nu in balbezit. Rózga verovert de bal door een tackle van achteren. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 1:4

33e minuut.
Bochinsky geeft een hoge lob. Filipski kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga onderschept slim de pass. Rózga draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan bokst de bal weg.

43e minuut.
Adaman is nu in balbezit. Adaman passt de bal met de wreef. Cihaner rent richting de bal. Cihaner draait met de bal, schiet en ... Pitulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 47%, Dzikow Tbg 53%.
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 2:4

54e minuut.
Cinquanta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bogoescu. Bogoescu krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Komaritskiy controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cinquanta maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Osorio is nu in balbezit. Filipski verovert de bal door een tackle van achteren. Filipski draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Yaltız kopt de bal weg. Tarquini heeft problemen om de bal te vangen. Rózga rent richting de bal. Rózga schiet op doel. Gharabaghtsyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 2:5

59e minuut.
Bochinsky onderschept slim de pass. Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Daar is Fabisiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Gharabaghtsyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tarquini rent richting de bal. Kubicki verovert de bal door een tackle van achteren. Kubicki geeft een hoge lob. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Mirek rent richting de bal. Manfredi onderschept slim de pass. Manfredi geeft een hoge lob. Tarquini is nu in balbezit. Tarquini schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Tarquini probeert naar een medespeler te passen. Rózga is nu in balbezit. Rózga passt de bal zonder na te denken. Yaltız is nu in balbezit. Yaltız draait met de bal, schiet en ... Gharabaghtsyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Enache is nu in balbezit. Tarquini maakt een afschuwelijke overtreding. Enache raakt geblesseerd tijdens het duel. Hajduk komt het veld opgelopen. Enache zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cihaner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek geeft de bal voor. Komaritskiy rent richting de bal. Komaritskiy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 3:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bene Tleilax 48%, Dzikow Tbg 52%.
Bene Tleilax - Dzikow Tbg 3:5