Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS 1926 Łomża KS Zapylacz
locha2 Tactiek SALto
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
69 gemiddelde waardering 66
formidabel Schieten uitstekend
uitmuntend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen briljant


6e minuut.
Kałuziński heeft problemen om de bal te vangen. Kałuziński speelt de bal door. Deli rent richting de bal. Deli geeft een lange en hoge pass. Astivia krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Özyeğin bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyeğin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gattlen de bal. Astivia bereikt de bal nog maar net als eerste. Astivia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Siciliano kopt de bal weg. Daar is Öndertürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Öndertürk geeft de bal voor. Üzüm maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS 1926 Łomża - KS Zapylacz 0:1

31e minuut.
Astivia is nu in balbezit. Buvik probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft een hoge lob. Üzüm springt en kopt de bal. Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Ćisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćisić met een sublieme pass. Kałuziński probeert naar een medespeler te passen. Astivia rent richting de bal. Astivia haalt uit met een fantastische trap. Ciocca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS 1926 Łomża 47%, KS Zapylacz 53%.
ŁKS 1926 Łomża - KS Zapylacz 0:1

46e minuut.
Kałuziński speelt de bal door. Deli bereikt de bal nog maar net als eerste. Deli speelt de bal door. Astivia rent richting de bal. Astivia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Happel rent richting de bal. Happel geeft een hoge lob. Kałuziński kopt de bal weg. Astivia rent richting de bal. Astivia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁKS 1926 Łomża - KS Zapylacz 1:1

62e minuut.
Patola komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Öndertürk geeft de bal voor. Daar is Üzüm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siciliano is nu in balbezit. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Lung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS 1926 Łomża - KS Zapylacz 1:2

65e minuut.
Buvik is nu in balbezit. Buvik geeft een lange en hoge pass. Üzüm rent richting de bal. Üzüm schiet op doel. Lung probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

68e minuut.
Klungelig pakt Öndertürk de bal. Öndertürk geeft een lange en hoge pass. Üzüm kopt de bal weg. Klungelig pakt Siciliano de bal. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Kałuziński probeert naar een medespeler te passen. Deli rent richting de bal. Deli passt de bal met de wreef. Skrodelis is nu in balbezit. Skrodelis schiet op doel. Ciocca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Skrodelis is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ćisić geeft een hoge lob. Happel kopt de bal weg. Soto geeft de bal voor. Siciliano rent richting de bal. Siciliano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk probeert naar een medespeler te passen. Tobí is nu in balbezit. Siciliano verovert de bal door een tackle van achteren. Siciliano draait met de bal, schiet en ... Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dominikowski komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Deli is nu in balbezit. Deli passt de bal zonder na te denken. Kałuziński speelt de bal door. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS 1926 Łomża 49%, KS Zapylacz 51%.
ŁKS 1926 Łomża - KS Zapylacz 1:2