Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS Rabarbary Green Team KSG
442aa Tactiek Turbo-MIAZGA
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
66.4 gemiddelde waardering 65.9
uitstekend Schieten uitmuntend
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen formidabel


3e minuut.
Cirrottola met een sublieme pass. Bostantzoglou rent richting de bal. Bostantzoglou passt de bal met de wreef. Dettori bereikt de bal nog maar net als eerste. Dettori draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Rolnik is nu in balbezit. Vreven tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolnik raakt geblesseerd tijdens het duel. Kukulski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pyra springt en kopt de bal. Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rolnik probeert de bal aan de voet te houden. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz met een sublieme pass. Daar is Pyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyra draait met de bal, schiet en ... Kaur bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Simpson bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpson geeft een lange en hoge pass. Kukulski kopt de bal weg. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Kaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Czaplewski onderschept slim de pass. Czaplewski passt de bal met de wreef. Rolnik speelt de bal door. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Vreven geeft een hoge lob. von Holtei rent richting de bal. Bonet met een sublieme pass. Klungelig pakt von Holtei de bal. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. Läderach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 45%, Green Team KSG 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS Rabarbary - Green Team KSG 0:0

46e minuut.
Chitiva komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Nowik probeert naar een medespeler te passen. Przybyła geeft een lange en hoge pass. Pyra kopt de bal weg. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - Green Team KSG 0:1

58e minuut.
Dettori met een snelle inworp. Bostantzoglou is nu in balbezit. Nowik is nu in balbezit. Nowik passt de bal in één keer door. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Przybyła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dziwisz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Bonet geeft een lange en hoge pass. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik geeft een hoge lob. Pyra springt en kopt de bal. Kaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolc komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Rolnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik geeft een lange en hoge pass. Chitiva kopt de bal weg. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel. Kaur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - Green Team KSG 0:2

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molkowski komt het veld opgelopen. Rolnik met de inworp. Kukulski speelt de bal door. Przybyła met een sublieme pass. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap. Kaur bokst de bal weg.

84e minuut.
Inworp. Palmiotto komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Kukulski is nu in balbezit. Kukulski passt de bal in één keer door. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LKS Rabarbary - Green Team KSG 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS Rabarbary 53%, Green Team KSG 47%.
LKS Rabarbary - Green Team KSG 0:3