Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga III.08
  • Stadion: Hellboys Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 31938
Hellboys Od dawna nie pije II
4-1-2-3 Tactiek fjfkh
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.9 gemiddelde waardering 69.7
outstanding Schieten outstanding
excellent Passen outstanding
outstanding Verdedigen excellent


6e minuut.
Wójcik passt de bal zonder na te denken. Tocantins heeft problemen om de bal te vangen. Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä schiet op doel. Kontorigas probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Klungelig pakt Rubnický de bal. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. Anders geeft een hoge lob. Bradáč krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kwast passt de bal in één keer door. Baveyan met een sublieme pass. Daar is Marcos Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap. Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - Od dawna nie pije II 1:0

16e minuut.
Szmajdziński probeert naar een medespeler te passen. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński is nu in balbezit. Krzemiński geeft een lange en hoge pass. Vihriälä maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tocantins bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihriälä verovert de bal door een tackle van achteren. López Ramos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vihriälä raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bradáč neemt zijn aanloop. Kontorigas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Marcos Rey heeft problemen om de bal te vangen. Botero is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cruzata. Cruzata krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Gruszczyński geeft de bal voor. Botero is nu in balbezit. Botero geeft een lange en hoge pass. Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cotta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Vihriälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Šala ... Strafschop! Vihriälä is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vihriälä neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hellboys - Od dawna nie pije II 1:1

34e minuut.
Rubnický passt de bal in één keer door. Baveyan rent richting de bal. Baveyan speelt de bal door. Marcos Rey is nu in balbezit. Marcos Rey haalt uit met een fantastische trap. Chico bokst de bal weg.

38e minuut.
Šala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rubnický de bal. Rubnický speelt de bal door. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Krzemiński rent richting de bal. Vega rent richting de bal. Krzemiński onderschept slim de pass. Krzemiński geeft een hoge lob. Bradáč springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

40e minuut.
López Ramos geeft een hoge lob. Inworp. Krzemiński met een snelle inworp. Bradáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradáč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboys 53%, Od dawna nie pije II 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hellboys - Od dawna nie pije II 1:1

49e minuut.
Vega passt de bal zonder na te denken. Botero is nu in balbezit. Borubar bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcos Rey onderschept slim de pass. Marcos Rey schiet op doel. Chico bokst de bal weg. Cotta rent richting de bal. Cruzata met een sublieme pass. Rubnický is nu in balbezit. Rubnický geeft een lange en hoge pass. Botero springt en kopt de bal. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Wójcik speelt de bal door. Anders is nu in balbezit. Anders passt de bal zonder na te denken. Fenkanin geeft een hoge lob. Vihriälä maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tocantins is nu in balbezit. Tocantins passt de bal zonder na te denken. Rubnický probeert naar een medespeler te passen. Cotta rent richting de bal. Cotta haalt uit met een fantastische trap. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Wójcik met een sublieme pass. Anders rent richting de bal. Anders geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Tocantins de bal onder controle te krijgen. Vihriälä maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rubnický met een snelle inworp. Baveyan rent richting de bal. Baveyan geeft een lange en hoge pass. Marcos Rey springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - Od dawna nie pije II 2:1

69e minuut.
Botero verovert de bal door een tackle van achteren. Marcos Rey is nu in balbezit. Botero is nu in balbezit. Botero draait met de bal, schiet en ... Chico werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - Od dawna nie pije II 3:1

81e minuut.
Cotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubnický probeert naar een medespeler te passen. Botero is nu in balbezit. Botero schiet op doel. Chico probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Krzemiński met een sublieme pass. Wójcik rent richting de bal. Wójcik passt de bal in één keer door. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Anders bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anders geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Krzemiński kopt de bal weg. Bradáč bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Bradáč rent richting de bal. Bradáč schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hellboys - Od dawna nie pije II 3:2

87e minuut.
Borubar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baveyan met een snelle inworp. Rubnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubnický geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Borubar passt de bal met de wreef. Gruszczyński met een sublieme pass. Wójcik probeert naar een medespeler te passen. Anders rent richting de bal. Anders geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hellboys 46%, Od dawna nie pije II 54%.
Hellboys - Od dawna nie pije II 3:2