Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁKS 1926 Łomża ASRIM Iskrzynia
es28 Tactiek Na3
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
69.8 gemiddelde waardering 70.5
formidable Schieten outstanding
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen incredible


5e minuut.
Özyeğin is nu in balbezit. Özyeğin geeft een lange en hoge pass. Astivia rent richting de bal. Astivia haalt uit met een fantastische trap. Miller probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Kvistad is nu in balbezit. Kvistad passt de bal in één keer door. Jurukov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov geeft de bal voor. Uribe maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kvistad kan de bal niet met de borst controleren. Kvistad geeft een lange en hoge pass. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe haalt uit met een fantastische trap. Lung maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS 1926 Łomża - ASRIM Iskrzynia 0:1

22e minuut.
Dutar zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schwarcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schwarcz passt de bal in één keer door. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe met een sublieme pass. Ocando bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocando draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ŁKS 1926 Łomża - ASRIM Iskrzynia 0:2

37e minuut.
Jurukov geeft een lange en hoge pass. Ćisić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćisić geeft een hoge lob. Skrodelis rent richting de bal. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Kałuziński geeft een lange en hoge pass. Kvistad controleert de bal met de borst. Jurukov geeft een lange en hoge pass. Uribe is nu in balbezit. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kvistad is nu in balbezit. Kvistad geeft de bal voor. Ocando kopt de bal weg. Uribe rent richting de bal. Uribe schiet op doel. Lung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Chrestensen speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dutar met een snelle inworp. Schwarcz geeft een hoge lob. Ocando springt en kopt de bal. Lung bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS 1926 Łomża 59%, ASRIM Iskrzynia 41%.
ŁKS 1926 Łomża - ASRIM Iskrzynia 0:2

58e minuut.
Schwarcz is nu in balbezit. Schwarcz controleert de bal met de borst. Oteo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oteo krijgt een gele kaart. Schwarcz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dutar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Uribe is nu in balbezit. Uribe schiet op doel. Lung bokst de bal weg.

64e minuut.
Dutar met een sublieme pass. Schwarcz rent richting de bal. Schwarcz passt de bal zonder na te denken. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe schiet op doel. Lung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patola komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Na een snelle pass probeert Astivia de bal onder controle te krijgen. Skrodelis is nu in balbezit. Osmanović is nu in balbezit. Skrodelis onderschept slim de pass. Skrodelis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Inworp. Dominikowski komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurukov speelt de bal door. Tobí rent richting de bal. Ocando onderschept slim de pass. Ocando haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁKS 1926 Łomża 60%, ASRIM Iskrzynia 40%.
ŁKS 1926 Łomża - ASRIM Iskrzynia 0:2