Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PAKA DEBESCIAKA LKS Rabarbary
z Waty ekran Tactiek 4312a
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
22 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
69.7 gemiddelde waardering 65.3
outstanding Schieten formidable
excellent Passen excellent
brilliant Verdedigen outstanding


1e minuut.
Lomia rent richting de bal. Met opzet legt Simpson zijn tegenspeler op de grond. Lomia raakt geblesseerd tijdens het duel. Tejnóra met een snel genomen vrije trap. Kozajda springt en kopt de bal. Kaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 1:0

7e minuut.
Simpson geeft een lange en hoge pass. Michalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka verovert de bal door een tackle van achteren. Voczelka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 1:1

15e minuut.
Nedeljkov passt de bal in één keer door. Tejnóra speelt de bal door. Soszyński met een sublieme pass. Lomia rent richting de bal. Lomia draait met de bal, schiet en ... Kaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Bartoszewski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tejnóra met de inworp. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Vreven is nu in balbezit. Vreven met een sublieme pass. Stolc rent richting de bal. Stolc geeft een lange en hoge pass. von Holtei maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 1:2

22e minuut.
Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Lomia kopt de bal weg. Stolc geeft de bal voor. Voczelka rent richting de bal. Voczelka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sedef heeft problemen om de bal te vangen. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 1:3

27e minuut.
Vreven rent richting de bal. Vreven geeft een hoge lob. Sedef bereikt de bal nog maar net als eerste. von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 1:4

28e minuut.
Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak passt de bal in één keer door. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sedef rent richting de bal. Dettori verovert de bal door een tackle van achteren. Dettori met een sublieme pass. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka haalt uit met een fantastische trap. Neirinck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Soszyński passt de bal zonder na te denken. Bartoszewski rent richting de bal. Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda verovert de bal door een tackle van achteren. Kozajda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Tejnóra probeert naar een medespeler te passen. Soszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Soszyński speelt de bal door. Fusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vreven geeft de bal voor. Nedeljkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Voczelka begaat een overtreding. Voczelka krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Bostantzoglou speelt de bal door. Dettori is nu in balbezit. Tejnóra onderschept slim de pass. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Fusti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 40%, LKS Rabarbary 60%.
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 1:4

46e minuut.
Chitiva komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Stolc rent richting de bal. Stolc speelt de bal door. Vreven met een sublieme pass. Voczelka is nu in balbezit. Voczelka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Nedeljkov met een snelle inworp. Soszyński rent richting de bal. Soszyński geeft een hoge lob. Fusti springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Sedef speelt de bal door. Tejnóra geeft de bal voor. Bartoszewski is nu in balbezit. Fusti verovert de bal door een tackle van achteren. Fusti haalt uit met een fantastische trap. Kaur bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 2:4

67e minuut.
Daar is Stolc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soszyński is nu in balbezit. Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Fusti rent richting de bal. Fusti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dettori zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejnóra geeft een lange en hoge pass. Kozajda is nu in balbezit. Kozajda schiet op doel. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 3:4

71e minuut.
Sedef is nu in balbezit. Sedef geeft de bal voor. Dettori probeert de bal aan de voet te houden. Kozajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozajda draait met de bal, schiet en ... Kaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fusti rent richting de bal. Fusti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 4:4

76e minuut.
Ciucă geeft een hoge lob. Dettori is nu in balbezit. Sedef maakt een afschuwelijke overtreding. Sedef krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Krzystyniak probeert de bal aan de voet te houden. Bostantzoglou speelt de bal door. Soplica rent richting de bal. von Holtei verovert de bal door een tackle van achteren. von Holtei haalt uit met een fantastische trap. Neirinck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Fusti rent richting de bal. Vreven onderschept slim de pass. Vreven met een sublieme pass. Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Inworp. Sedef zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak geeft de bal voor. Kozajda springt en kopt de bal. Kaur bokst de bal weg.

89e minuut.
Tejnóra passt de bal zonder na te denken. von Holtei bereikt de bal nog maar net als eerste. Soplica legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Soplica krijgt een gele kaart. von Holtei raakt geblesseerd tijdens het duel. Vreven neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Neirinck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 4:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PAKA DEBESCIAKA 45%, LKS Rabarbary 55%.
PAKA DEBESCIAKA - LKS Rabarbary 4:5