Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Green Team KSG Dzikow Tbg
Turbo-MIAZGA Tactiek mt
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
17 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
62.1 gemiddelde waardering 65
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Czaplewski onderschept slim de pass. Czaplewski geeft een lange en hoge pass. Esparraguera probeert naar een medespeler te passen. Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovato geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Filipski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bonet geeft een hoge lob. Dziwisz rent richting de bal. Rolnik geeft de bal voor. Pyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra draait met de bal, schiet en ... Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rolnik zal de hoekschop nemen. Cinquanta kopt de bal weg. Dziwisz controleert de bal met de borst. Dziwisz schiet op doel. Pitulea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 1:0

15e minuut.
Bochinsky geeft een lange en hoge pass. Rolnik kopt de bal weg. Cinquanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyra verovert de bal door een tackle van achteren. Pyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Cinquanta verovert de bal door een tackle van achteren. Cinquanta passt de bal zonder na te denken. Lovato bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cinquanta kopt de bal weg. Nowik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaltız. Yaltız krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Dziwisz speelt de bal door. Kukulski geeft een lange en hoge pass. Cinquanta heeft problemen om de bal te vangen. Pyra rent richting de bal. Pyra haalt uit met een fantastische trap. Pitulea bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Przybyła geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pyra springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team KSG 46%, Dzikow Tbg 54%.
Green Team KSG - Dzikow Tbg 1:0

46e minuut.
Gędłek komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Esparraguera passt de bal met de wreef. Turtă rent richting de bal. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Manfredi speelt de bal door. Lovato rent richting de bal. Lovato passt de bal met de wreef. Yaltız is nu in balbezit. Yaltız draait met de bal, schiet en ... Läderach bokst de bal weg. Rózga bereikt de bal nog maar net als eerste. Rózga haalt uit met een fantastische trap. Läderach bokst de bal weg. Filipski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 1:1

51e minuut.
Przybyła geeft de bal voor. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Esparraguera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Esparraguera krijgt een gele kaart. Dziwisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziwisz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 2:1

53e minuut.
Cinquanta met een sublieme pass. Przybyła bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybyła geeft een hoge lob. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Pitulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Hajduk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Manfredi met de inworp. Turtă bereikt de bal nog maar net als eerste. Turtă passt de bal zonder na te denken. Filipski rent richting de bal. Filipski draait met de bal, schiet en ... Läderach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Filipski kopt de bal weg. Kukulski probeert de bal met de borst te controleren. Kukulski geeft de bal voor. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz draait met de bal, schiet en ... Pitulea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Nowik verovert de bal door een tackle van achteren. Nowik probeert naar een medespeler te passen. Czaplewski geeft een lange en hoge pass. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 3:1

79e minuut.
Pyra rent richting de bal. Cinquanta is nu in balbezit. Pyra verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Molkowski komt het veld opgelopen. Palmiotto komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Molkowski kopt de bal weg. Dziwisz rent richting de bal. Rolnik probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz is nu in balbezit. Dziwisz schiet op doel. Pitulea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Yaltız is nu in balbezit. Filipski rent richting de bal. Yaltız is nu in balbezit. Filipski is nu in balbezit. Filipski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nowik geeft een hoge lob. Dziwisz rent richting de bal. Palmiotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Palmiotto schiet op doel. Pitulea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 4:1

87e minuut.
Kukulski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bochinsky geeft een hoge lob. Filipski is nu in balbezit. Filipski draait met de bal, schiet en ... Läderach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 4:2

90e minuut.
Palmiotto is nu in balbezit. Bochinsky verovert de bal door een tackle van achteren. Rolnik rent richting de bal. Rolnik schiet op doel. Pitulea maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Green Team KSG - Dzikow Tbg 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Green Team KSG 40%, Dzikow Tbg 60%.
Green Team KSG - Dzikow Tbg 5:2