Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** FC Rypin
biała skóra auuu Tactiek ZewCiotkiRambo
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
11 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
60 gemiddelde waardering 49.7
solid Schieten good
formidable Passen solid
very good Verdedigen very good


6e minuut.
Banini geeft de bal voor. Aguzzi kopt de bal weg. Daar is Florêncio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn haalt uit met een fantastische trap. Ciurea bokst de bal weg.

10e minuut.
Jolay is nu in balbezit. Jolay passt de bal zonder na te denken. Anderson rent richting de bal. van Rijn is nu in balbezit. van Rijn draait met de bal, schiet en ... Ciurea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Banini met een sublieme pass. Yeditepe is nu in balbezit. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson draait met de bal, schiet en ... Ciurea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. van Rijn rent richting de bal. Daar is van Rijn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Rijn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 32%, FC Rypin 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKS STAL MIELEC** - FC Rypin 0:0

55e minuut.
Anderson geeft de bal voor. Villasanti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Banini kopt de bal weg. Yeditepe is nu in balbezit. Yeditepe draait met de bal, schiet en ... Ciurea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Pitry passt de bal met de wreef. Sobol` probeert naar een medespeler te passen. Yeditepe probeert naar een medespeler te passen. van Rijn rent richting de bal. van Rijn draait met de bal, schiet en ... Ciurea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Mętel probeert naar een medespeler te passen. Anderson met een sublieme pass. Banini probeert naar een medespeler te passen. van Rijn bereikt de bal nog maar net als eerste. van Rijn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Scholliers met de inworp. Yeditepe rent richting de bal. Radics schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Radics krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 21%, FC Rypin 79%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FKS STAL MIELEC** - FC Rypin 0:0