Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Dąbrowa Górnicza Pachnące Skunksy
5-3-2 Test Tactiek 5-2-lewe-2 OFF
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
14 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 1
73.2 gemiddelde waardering 70.8
incredible Schieten outstanding
incredible Passen formidable
formidable Verdedigen outstanding


5e minuut.
Toivakainen rent richting de bal. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bronowicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Toivakainen legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 1:0

7e minuut.
Warner passt de bal met de wreef. Toper is nu in balbezit. Toper passt de bal zonder na te denken. Hârleaţă is nu in balbezit. Hârleaţă geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Toper met de inworp. Póczik met een sublieme pass. Warner heeft problemen om de bal te vangen. Warner haalt uit met een fantastische trap. Cerquetti probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gordon de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... Dubilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 1:1

27e minuut.
Hârleaţă passt de bal met de wreef. Póczik rent richting de bal. Póczik passt de bal in één keer door. Warner is nu in balbezit. Warner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 1:2

29e minuut.
Rogański geeft de bal voor. Toivakainen rent richting de bal. Graňák maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Graňák naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Mórocz probeert naar een medespeler te passen. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Toivakainen de bal. Burman is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 2:2

34e minuut.
Uskoković met een sublieme pass. Warner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonzan maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Bonzan moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bonzan schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

37e minuut.
Toper passt de bal met de wreef. Hârleaţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Hârleaţă probeert naar een medespeler te passen. Warner rent richting de bal. Warner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Mórocz passt de bal met de wreef. Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal in één keer door. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 3:2

41e minuut.
Daar is Uskoković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uskoković geeft de bal voor. Warner kopt de bal weg. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Mórocz is nu in balbezit. Mórocz probeert naar een medespeler te passen. Bangis is nu in balbezit. Bangis geeft de bal voor. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Dąbrowa Górnicza 59%, Pachnące Skunksy 41%.
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 3:2

46e minuut.
Rydzyk komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Dubilis probeert naar een medespeler te passen. Toper kopt de bal weg. Warner is nu in balbezit. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... Dubilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Bangis probeert naar een medespeler te passen. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bangis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mórocz met een sublieme pass. Bangis is nu in balbezit. Bangis geeft de bal voor. Szmit probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 4:2

56e minuut.
Klungelig pakt Gordon de bal. Toper bereikt de bal nog maar net als eerste. Toper probeert naar een medespeler te passen. Warner rent richting de bal. Warner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Rydzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydzyk met een sublieme pass. Toper geeft een lange en hoge pass. Warner springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 4:3

60e minuut.
Bangis met een sublieme pass. Bronowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman onderschept slim de pass. Burman haalt uit met een fantastische trap. Szmit probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 5:3

63e minuut.
Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska geeft een hoge lob. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk haalt uit met een fantastische trap. Szmit maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tomalczyk kopt de bal weg. Mórocz is nu in balbezit. Burman is nu in balbezit. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen schiet op doel. Szmit verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Uskoković speelt de bal door. Klungelig pakt Bangis de bal. Bangis geeft een hoge lob. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 6:3

80e minuut.
Bronowicki is nu in balbezit. Bronowicki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bangis met de inworp. Mórocz geeft een hoge lob. Szmit bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Dąbrowa Górnicza 53%, Pachnące Skunksy 47%.
Juventus Dąbrowa Górnicza - Pachnące Skunksy 6:3