Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 23827
B10 turyści
allin Tactiek MIrror
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
62.8 gemiddelde waardering 45.2
formidable Schieten very good
excellent Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki met een sublieme pass. Cavaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 1:0

5e minuut.
Szolnoki kopt de bal weg. Jarzyński is nu in balbezit. Hrtša onderschept slim de pass. Hrtša haalt uit met een fantastische trap. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 2:0

7e minuut.
Cavaglia kopt de bal weg. Tkaczuk rent richting de bal. Tkaczuk met een sublieme pass. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Niedrich passt de bal zonder na te denken. Havriciuc probeert naar een medespeler te passen. Cabrejos speelt de bal door. Hrtša rent richting de bal. Hrtša draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Cavaglia kopt de bal weg. Szolnoki heeft problemen om de bal te vangen. Szolnoki geeft een lange en hoge pass. Hrtša krijgt zijn hoofd ertegen. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Cavaglia rent richting de bal. Cavaglia haalt uit met een fantastische trap. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki probeert naar een medespeler te passen. Cavaglia rent richting de bal. Cavaglia draait met de bal, schiet en ... Boguski bokst de bal weg.

30e minuut.
Garrido probeert naar een medespeler te passen. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki speelt de bal door. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša haalt uit met een fantastische trap. Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Świężawski is nu in balbezit. Świężawski passt de bal met de wreef. Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum haalt uit met een fantastische trap. Parente bokst de bal weg.

37e minuut.
Niedrich geeft een lange en hoge pass. Rafiński kopt de bal weg. Cavaglia is nu in balbezit. Cavaglia haalt uit met een fantastische trap. Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Jarzyński probeert de bal aan de voet te houden. Hrtša is nu in balbezit. Hrtša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 35%, turyści 65%.
B10 - turyści 3:0

46e minuut.
Bojtor komt het veld opgelopen. Cyra komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Daar is Świężawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Havriciuc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Havriciuc krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Garrido passt de bal in één keer door. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki speelt de bal door. Daar is Cyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyra haalt uit met een fantastische trap. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 4:0

61e minuut.
Mergelkoch speelt de bal door. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cyra haalt uit met een fantastische trap. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 5:0

65e minuut.
Rafiński geeft een lange en hoge pass. Garrido controleert de bal met de borst. Szczerbal rent richting de bal. Garrido onderschept slim de pass. Garrido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Doeltrap. Boguski met een harde bal richting middenveld. Mergelkoch kopt de bal weg. Cyra rent richting de bal. Cyra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cyra springt en kopt de bal. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cabrejos zal de hoekschop nemen. Cyra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 6:0

68e minuut.
Szczerbal geeft de bal voor. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki speelt de bal door. Cyra rent richting de bal. Cyra schiet op doel. Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Dannebaum is nu in balbezit. Dannebaum probeert naar een medespeler te passen. Świężawski rent richting de bal. Świężawski geeft een lange en hoge pass. Dannebaum springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 6:1

77e minuut.
Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido rent richting de bal. Garrido passt de bal zonder na te denken. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 7:1

79e minuut.
Garrido onderschept slim de pass. Garrido met een sublieme pass. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki heeft problemen om de bal te vangen. Szolnoki haalt uit met een fantastische trap. Boguski bokst de bal weg. Cyra is nu in balbezit. Cyra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 8:1

83e minuut.
Garrido onderschept slim de pass. Szolnoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szolnoki speelt de bal door. Cyra is nu in balbezit. Cyra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Majcher met de inworp. Szolnoki rent richting de bal. Szolnoki passt de bal zonder na te denken. Cyra bereikt de bal nog maar net als eerste. Cyra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - turyści 9:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 36%, turyści 64%.
B10 - turyści 9:1