Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:30
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 33712
Rossoneri Team FC Torquay United
t2 Tactiek ahoj
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
70.3 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten formidable
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen excellent


2e minuut.
Ursu speelt de bal door. Budiş onderschept slim de pass. Lezza rent richting de bal. Lezza geeft een lange en hoge pass. Casella springt en kopt de bal. Dəmirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Cadavid passt de bal met de wreef. Ganz speelt de bal door. Gümüşler bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella verovert de bal door een tackle van achteren. Casella haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Casella verovert de bal door een tackle van achteren. Casella geeft een lange en hoge pass. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte schiet op doel. Dəmirli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 1:0

10e minuut.
Juzizi heeft problemen om de bal te vangen. Juzizi passt de bal in één keer door. Huarte is nu in balbezit. Huarte draait met de bal, schiet en ... Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 2:0

14e minuut.
Inworp. Budiş met de inworp. Vamvakidis rent richting de bal. Vamvakidis geeft een hoge lob. Paouris springt en kopt de bal. Gilewicz bokst de bal weg.

23e minuut.
Vamvakidis passt de bal met de wreef. Juzizi is nu in balbezit. Juzizi passt de bal zonder na te denken. Ślusarski geeft de bal voor. Paouris krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Budiş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Filipowski komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Cadavid passt de bal met de wreef. Pilutzu verovert de bal door een tackle van achteren. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris schiet op doel. Gilewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 2:1

36e minuut.
Casella geeft de bal voor. Pagonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte onderschept slim de pass. Huarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 3:1

39e minuut.
Daar is Farjaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juzizi rent richting de bal. Juzizi passt de bal in één keer door. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huarte is nu in balbezit. Huarte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossoneri Team 38%, FC Torquay United 62%.
Rossoneri Team - FC Torquay United 4:1

46e minuut.
Rodrigo komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Juzizi probeert naar een medespeler te passen. Casella rent richting de bal. Gümüşler is nu in balbezit. Casella onderschept slim de pass. Casella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pagonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezza onderschept slim de pass. Lezza met een sublieme pass. Daar is Casella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casella haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
González Tamargo rent richting de bal. Epuraş bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo onderschept slim de pass. González Tamargo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 4:2

68e minuut.
González Tamargo onderschept slim de pass. González Tamargo probeert naar een medespeler te passen. Cadavid rent richting de bal. Cadavid geeft een lange en hoge pass. González Tamargo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rossoneri Team - FC Torquay United 4:3

74e minuut.
Rodrigo geeft een hoge lob. Ganz kopt de bal weg. Daar is Ursu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ursu geeft een hoge lob. Huarte krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Juzizi kopt de bal weg. Klungelig pakt Angelucci de bal. Casella is nu in balbezit. Casella geeft een hoge lob. Huarte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Paouris probeert naar een medespeler te passen. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid passt de bal met de wreef. Paouris rent richting de bal. Paouris schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rossoneri Team - FC Torquay United 4:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rossoneri Team 45%, FC Torquay United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rossoneri Team - FC Torquay United 4:4