Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RPL Devils Fc ukradli mi krowę
Murowana Tactiek Próbna
52% Balbezit 48%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
71.5 gemiddelde waardering 66.5
formidable Schieten very good
formidable Passen very good
incredible Verdedigen formidable


7e minuut.
Piossek speelt de bal door. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lejbølle. Lejbølle krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Piossek passt de bal zonder na te denken. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Belek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rebolledo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Labbé passt de bal met de wreef. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft de bal voor. Tschannen springt en kopt de bal. Mončev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 1:0

17e minuut.
Lejbølle met een sublieme pass. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo probeert naar een medespeler te passen. Tschannen rent richting de bal. Tschannen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Klungelig pakt Labbé de bal. Labbé speelt de bal door. Tschannen is nu in balbezit. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. Mončev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 2:0

25e minuut.
Labbé bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbé passt de bal met de wreef. Curciulicchio heeft problemen om de bal te vangen. Curciulicchio geeft de bal voor. Credo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolo controleert de bal met de borst. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo is nu in balbezit. Credo schiet op doel. Mončev bokst de bal weg. Tschannen is nu in balbezit. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. Mončev bokst de bal weg. Paal!

31e minuut.
Piossek met een sublieme pass. Belek bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek geeft de bal voor. Dobrotă krijgt zijn hoofd ertegen. de la Cal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 2:1

33e minuut.
Furman geeft een lange en hoge pass. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. David bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen onderschept slim de pass. Tschannen schiet op doel. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Labbé probeert naar een medespeler te passen. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. Mončev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Chirinos geeft de bal voor. Dobrotă rent richting de bal. Furman verovert de bal door een tackle van achteren. Furman geeft de bal voor. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Białas geeft de bal voor. Belek heeft problemen om de bal te vangen. Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Belek onderschept slim de pass. Belek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Karatepe geeft de bal voor. Hatossy rent richting de bal. Credo onderschept slim de pass. Credo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 3:1

42e minuut.
Xuân Bình geeft een lange en hoge pass. Credo is nu in balbezit. Hatossy begaat een overtreding. Hatossy krijgt een gele kaart. Credo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lejbølle zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Credo maakt een snoekduik en kopt de bal. Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Credo rent richting de bal. Credo met een sublieme pass. Tschannen rent richting de bal. Tschannen schiet op doel. Mončev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RPL Devils 34%, Fc ukradli mi krowę 66%.
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 4:1

46e minuut.
Chirinos onderschept slim de pass. Inworp. Lejbølle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Tschannen springt en kopt de bal. Mončev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Hatossy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curciulicchio zal de hoekschop nemen. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 5:1

49e minuut.
Piossek kopt de bal weg. Białas bereikt de bal nog maar net als eerste. Neville begaat een overtreding. Neville krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Curciulicchio is nu in balbezit. Chirinos begaat een overtreding. Curciulicchio raakt geblesseerd tijdens het duel. Lejbølle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Curciulicchio kopt de bal weg. Lejbølle rent richting de bal. Lejbølle geeft een hoge lob. Tschannen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curciulicchio zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt David de bal. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen draait met de bal, schiet en ... Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen kopt de bal weg. Hatossy is nu in balbezit. Credo onderschept slim de pass. Credo haalt uit met een fantastische trap. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Tschannen springt en kopt de bal. Daar is David, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo haalt uit met een fantastische trap. Mončev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 6:1

70e minuut.
Piossek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piossek passt de bal zonder na te denken. Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Dobrotă rent richting de bal. Dobrotă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
David rent richting de bal. Tschannen onderschept slim de pass. Tschannen met een sublieme pass. Credo is nu in balbezit. Credo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 7:1

74e minuut.
Białas is nu in balbezit. Labbé onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebolledo. Rebolledo krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal met de wreef. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RPL Devils 31%, Fc ukradli mi krowę 69%.
RPL Devils - Fc ukradli mi krowę 7:1