Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Juventus Dąbrowa Górnicza FC Rypin
5-3-2 Test Tactiek ZewCiotkiRambo
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
21 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
72.3 gemiddelde waardering 52.3
incredible Schieten solid
incredible Passen solid
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Bangis probeert naar een medespeler te passen. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman draait met de bal, schiet en ... Giardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 1:0

4e minuut.
Tomalczyk speelt de bal door. Mórocz met een sublieme pass. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen heeft problemen om de bal te vangen. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kastorianos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kicek met een snelle inworp. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Tomalczyk passt de bal in één keer door. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz passt de bal in één keer door. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 2:0

17e minuut.
Rogański verovert de bal door een tackle van achteren. Rogański geeft een hoge lob. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 3:0

21e minuut.
Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Mórocz rent richting de bal. Mórocz met een sublieme pass. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman draait met de bal, schiet en ... Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bangis zal de hoekschop nemen. Toivakainen springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Canonici probeert de bal aan de voet te houden. Burman bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Canonici. Canonici krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Sobol` kopt de bal weg. Bangis is nu in balbezit. Bangis passt de bal zonder na te denken. Mórocz speelt de bal door. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bondăreţ geeft de bal voor. Cerquetti met een sublieme pass. Bangis is nu in balbezit. Bangis geeft een hoge lob. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Canonici geeft een lange en hoge pass. Bangis is nu in balbezit. Bangis passt de bal met de wreef. Burman is nu in balbezit. Burman haalt uit met een fantastische trap. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 4:0

35e minuut.
Garjelea rent richting de bal. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs passt de bal met de wreef. Pniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mórocz met een sublieme pass. Daar is Burman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Burman onderschept slim de pass. Burman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Burman rent richting de bal. Radics probeert naar een medespeler te passen. Zborowski speelt de bal door. Pniewski is nu in balbezit. Pniewski haalt uit met een fantastische trap. Dubilis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Dąbrowa Górnicza 45%, FC Rypin 55%.
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 4:0

48e minuut.
Mórocz is nu in balbezit. Radics rent richting de bal. Mórocz onderschept slim de pass. Mórocz geeft een hoge lob. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Burman kopt de bal weg. Daar is Sobol`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk passt de bal zonder na te denken. Mórocz met een sublieme pass. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Deglavs geeft een hoge lob. Zborowski kopt de bal weg. Pniewski heeft problemen om de bal te vangen. Deglavs bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Florêncio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk geeft een lange en hoge pass. Canonici rent richting de bal. Toivakainen verovert de bal door een tackle van achteren. Toivakainen schiet op doel. Giardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Garjelea probeert naar een medespeler te passen. Cerquetti is nu in balbezit. Deglavs verovert de bal door een tackle van achteren. Deglavs schiet op doel. Dubilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 4:1

63e minuut.
Mórocz rent richting de bal. Mórocz passt de bal in één keer door. Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk geeft de bal voor. Burman krijgt zijn hoofd ertegen. Giardino bokst de bal weg. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 5:1

70e minuut.
Zborowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis probeert naar een medespeler te passen. Florêncio kopt de bal weg. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Deglavs de bal. Rogański rent richting de bal. Deglavs onderschept slim de pass. Deglavs haalt uit met een fantastische trap. Dubilis probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Burman de bal. Canonici is nu in balbezit. Burman onderschept slim de pass. Burman haalt uit met een fantastische trap. Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 6:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Juventus Dąbrowa Górnicza 41%, FC Rypin 59%.
Juventus Dąbrowa Górnicza - FC Rypin 6:1