Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RPL Devils Novaki Noviak
Murowana Tactiek G_1
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
74.5 gemiddelde waardering 65.7
outstanding Schieten excellent
outstanding Passen very good
brilliant Verdedigen outstanding


2e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curciulicchio zal de hoekschop nemen. Tschannen is nu in balbezit. Muhannad legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Muhannad krijgt een gele kaart. Tschannen raakt geblesseerd tijdens het duel. Credo legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Ordubadi is nu in balbezit. Curciulicchio onderschept slim de pass. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Credo rent richting de bal. Credo haalt uit met een fantastische trap. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Karatepe rent richting de bal. Furman met een sublieme pass. Curciulicchio is nu in balbezit. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Novaki Noviak 1:0

14e minuut.
Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen heeft problemen om de bal te vangen. Muhannad rent richting de bal. Tschannen verovert de bal door een tackle van achteren. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. Vicente bokst de bal weg.

20e minuut.
Tschannen kopt de bal weg. Labbé rent richting de bal. Labbé passt de bal zonder na te denken. Tschannen rent richting de bal. Tschannen schiet op doel. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Lejbølle speelt de bal door. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru passt de bal met de wreef. Zelek is nu in balbezit. Zelek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Klungelig pakt Credo de bal. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhannad onderschept slim de pass. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Curciulicchio speelt de bal door. Lejbølle met een sublieme pass. Labbé heeft problemen om de bal te vangen. Labbé geeft de bal voor. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RPL Devils 32%, Novaki Noviak 68%.
RPL Devils - Novaki Noviak 1:0

46e minuut.
ArtÍco komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Credo kopt de bal weg. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio geeft de bal voor. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Novaki Noviak 2:0

48e minuut.
Fredericks probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labbé geeft de bal voor. Credo maakt een snoekduik en kopt de bal. Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Fredericks verovert de bal door een tackle van achteren. Credo is nu in balbezit. Labbé geeft de bal voor. Credo krijgt zijn hoofd ertegen. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RPL Devils - Novaki Noviak 3:0

56e minuut.
Curciulicchio heeft problemen om de bal te vangen. Curciulicchio geeft een hoge lob. Credo is nu in balbezit. Credo passt de bal in één keer door. Tschannen rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Curciulicchio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tschannen krijgt zijn hoofd ertegen. Fredericks probeert de bal aan de voet te houden. Credo rent richting de bal. Credo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
de la Cal met een sublieme pass. Xuân Bình met een sublieme pass. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Lejbølle passt de bal zonder na te denken. Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio passt de bal zonder na te denken. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Tschannen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Muhannad. Tschannen is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muhannad speelt de bal door. Tschannen wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Xuân Bình speelt de bal door. Curciulicchio heeft problemen om de bal te vangen. Art├ìco begaat een overtreding. Art├ìco krijgt een gele kaart.

86e minuut.
del Pozo met een sublieme pass. Karatepe heeft problemen om de bal te vangen. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Salvador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salvador schiet op doel. de la Cal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zelek rent richting de bal. del Pozo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zelek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. de la Cal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Lejbølle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lejbølle passt de bal met de wreef. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft de bal voor. Tschannen maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RPL Devils 28%, Novaki Noviak 72%.
RPL Devils - Novaki Noviak 3:0