Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKS STAL MIELEC** Juventus Dąbrowa Górnicza
biała skóra auuu Tactiek 5-3-2 Test
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
65.4 gemiddelde waardering 73.7
very good Schieten incredible
formidable Passen incredible
excellent Verdedigen formidable


1e minuut.
Isbrandt geeft een hoge lob. Toivakainen kopt de bal weg. Tomalczyk rent richting de bal. Tomalczyk geeft een hoge lob. Burman springt en kopt de bal. Montejo bokst de bal weg.

9e minuut.
Aguzzi is nu in balbezit. Aguzzi geeft een hoge lob. Isbrandt probeert de bal aan de voet te houden. Hoàng Huy rent richting de bal. Hoàng Huy schiet op doel. Dubilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bangis rent richting de bal. Bangis geeft een hoge lob. Burman kopt de bal weg. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mętel. Mórocz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bangis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Toivakainen maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Daar is Tomalczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk geeft een hoge lob. Toivakainen is nu in balbezit. Toivakainen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:1

28e minuut.
Jolay verovert de bal door een tackle van achteren. Jolay passt de bal met de wreef. Tywonek probeert naar een medespeler te passen. Yeditepe rent richting de bal. Yeditepe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Burman speelt de bal door. Bangis bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangis passt de bal in één keer door. Toivakainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomalczyk probeert naar een medespeler te passen. Mórocz rent richting de bal. Mórocz geeft een hoge lob. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mętel verovert de bal door een tackle van achteren. Mórocz is nu in balbezit. Mórocz geeft een lange en hoge pass. Toivakainen springt en kopt de bal. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 0:2

37e minuut.
Carter probeert naar een medespeler te passen. Tywonek speelt de bal door. Hoàng Huy is nu in balbezit. Yeditepe rent richting de bal. Yeditepe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 51%, Juventus Dąbrowa Górnicza 49%.
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:2

49e minuut.
Rogański passt de bal zonder na te denken. Carter rent richting de bal. Carter geeft een hoge lob. Toivakainen rent richting de bal. Toivakainen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:3

53e minuut.
Burman onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bangis zal de hoekschop nemen. Daar is Toivakainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivakainen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Bangis met een sublieme pass. Mórocz is nu in balbezit. Mórocz geeft een lange en hoge pass. Toivakainen maakt een snoekduik en kopt de bal. Montejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:4

66e minuut.
Tywonek speelt de bal door. Daar is Banini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Banini met een sublieme pass. Yeditepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe haalt uit met een fantastische trap. Dubilis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Toivakainen kopt de bal weg. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mętel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mórocz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bangis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bonzan passt de bal met de wreef. Mórocz met een sublieme pass. Daar is Bangis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bangis geeft de bal voor. Burman springt en kopt de bal. Montejo bokst de bal weg.

70e minuut.
Carter kopt de bal weg. Daar is Tywonek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomalczyk is nu in balbezit. Tomalczyk geeft de bal voor. Toivakainen krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Banini passt de bal zonder na te denken. Daar is Hoàng Huy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Huy passt de bal met de wreef. Yeditepe rent richting de bal. Yeditepe draait met de bal, schiet en ... Dubilis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Tywonek passt de bal zonder na te denken. Banini is nu in balbezit. Banini passt de bal in één keer door. Yeditepe bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeditepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Mórocz passt de bal met de wreef. Burman rent richting de bal. Jolay begaat een overtreding. Jolay krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKS STAL MIELEC** 42%, Juventus Dąbrowa Górnicza 58%.
FKS STAL MIELEC** - Juventus Dąbrowa Górnicza 1:4