Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 26268
B10 FC Torquay United
allin Tactiek ahoj P
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
64.9 gemiddelde waardering 67.3
excellent Schieten formidable
excellent Passen formidable
outstanding Verdedigen outstanding


2e minuut.
Kominek rent richting de bal. Vamvakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakidis geeft de bal voor. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Paouris rent richting de bal. Mergelkoch rent richting de bal. Vamvakidis verovert de bal door een tackle van achteren. Vamvakidis geeft een hoge lob. González Tamargo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Kominek de bal. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek onderschept slim de pass. Kominek geeft een lange en hoge pass. Hrtša kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Farjaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Farjaszewski met een sublieme pass. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Farjaszewski probeert naar een medespeler te passen. Vamvakidis is nu in balbezit. Cadavid bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadavid geeft de bal voor. Paouris krijgt zijn hoofd ertegen. Parente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Cabrejos rent richting de bal. Cabrejos geeft een lange en hoge pass. Hrtša controleert de bal met de borst. Cavaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Cavaglia met een sublieme pass. Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki passt de bal met de wreef. Cavaglia heeft problemen om de bal te vangen. Cavaglia draait met de bal, schiet en ... Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Farjaszewski is nu in balbezit. Cabrejos verovert de bal door een tackle van achteren. Cabrejos geeft een lange en hoge pass. Hrtša maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek geeft de bal voor. Pagonis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia onderschept slim de pass. Cavaglia haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Vamvakidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Mergelkoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paouris rent richting de bal. Paouris schiet op doel. Parente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Torquay United 0:1

39e minuut.
Cadavid met een sublieme pass. Paouris rent richting de bal. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris verovert de bal door een tackle van achteren. Paouris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido passt de bal in één keer door. Pagonis verovert de bal door een tackle van achteren. Szolnoki geeft de bal voor. Cavaglia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 49%, FC Torquay United 51%.
B10 - FC Torquay United 0:1

51e minuut.
Daar is Cadavid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniadek is nu in balbezit. Cadavid verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid geeft de bal voor. González Tamargo krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cadavid met een snelle inworp. Vamvakidis geeft een hoge lob. Paouris probeert de bal met de borst te controleren. Paouris haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Torquay United 0:2

60e minuut.
Mergelkoch onderschept slim de pass. Mergelkoch geeft een hoge lob. Hrtša bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrtša schiet op doel. Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Torquay United 1:2

60e minuut.
Besa komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Besa geeft de bal voor. Paouris rent richting de bal. Paouris schiet op doel. Parente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Torquay United 1:3

88e minuut.
Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal in één keer door. Kominek rent richting de bal. Cadavid verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 62%, FC Torquay United 38%.
B10 - FC Torquay United 1:3