Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: turyści Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 37839
turyści Rossoneri Team
MIrror Tactiek t1
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
38.4 gemiddelde waardering 64.2
redelijk Schieten uitmuntend
zeer goed Passen formidabel
redelijk Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Inworp. Lezza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte schiet op doel. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Matcovschi passt de bal zonder na te denken. Ursu is nu in balbezit. Ursu passt de bal met de wreef. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella haalt uit met een fantastische trap. Boguski bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte is nu in balbezit. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte is nu in balbezit. Huarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Lezza passt de bal met de wreef. Szczerbal met een sublieme pass. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte is nu in balbezit. Huarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ursu passt de bal in één keer door. Ganz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganz geeft een lange en hoge pass. Casella is nu in balbezit. Casella schiet op doel. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Casella is nu in balbezit. Casella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:1

22e minuut.
Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Juzizi is nu in balbezit. Juzizi passt de bal zonder na te denken. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella haalt uit met een fantastische trap. Boguski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Ursu probeert naar een medespeler te passen. Lezza is nu in balbezit. Lezza passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Huarte de bal. Huarte draait met de bal, schiet en ... Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Juzizi rent richting de bal. Juzizi passt de bal met de wreef. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu geeft de bal voor. Huarte krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ursu passt de bal zonder na te denken. Tkaczuk is nu in balbezit. Casella onderschept slim de pass. Casella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:2

30e minuut.
Lezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lezza geeft een lange en hoge pass. Casella kopt de bal weg. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Klungelig pakt Ursu de bal. Ursu passt de bal in één keer door. Casella is nu in balbezit. Daar is Casella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casella schiet op doel. Boguski bokst de bal weg. Płotka rent richting de bal. Huarte verovert de bal door een tackle van achteren. Huarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:3

35e minuut.
Ursu passt de bal zonder na te denken. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerbal verovert de bal door een tackle van achteren. Huarte rent richting de bal. Huarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ursu onderschept slim de pass. Ursu geeft een hoge lob. Huarte rent richting de bal. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella schiet op doel. Boguski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte schiet op doel. Boguski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Huarte is nu in balbezit. Huarte geeft een lange en hoge pass. Casella rent richting de bal. Casella draait met de bal, schiet en ... Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Ursu passt de bal in één keer door. Juzizi is nu in balbezit. Juzizi passt de bal zonder na te denken. Casella is nu in balbezit. Casella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Rafiński geeft een hoge lob. Inworp. Juzizi met de inworp. Casella is nu in balbezit. Casella draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nielsen Kjær komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 70%, Rossoneri Team 30%.
turyści - Rossoneri Team 0:3

48e minuut.
Huarte onderschept slim de pass. Huarte passt de bal in één keer door. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Lezza verovert de bal door een tackle van achteren. Lezza speelt de bal door. Huarte rent richting de bal. Huarte haalt uit met een fantastische trap. Boguski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:4

51e minuut.
Ursu rent richting de bal. Ursu geeft een hoge lob. Huarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:5

53e minuut.
Juzizi is nu in balbezit. Juzizi met een sublieme pass. Casella bereikt de bal nog maar net als eerste. Casella schiet op doel. Boguski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:6

57e minuut.
Ursu heeft problemen om de bal te vangen. Możejko is nu in balbezit. Ursu begaat een overtreding. Ursu krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Huarte is nu in balbezit. Lezza bereikt de bal nog maar net als eerste. Huarte rent richting de bal. Ursu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ursu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Jarzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzyński speelt de bal door. Lezza probeert naar een medespeler te passen. Daar is Huarte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huarte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Huarte geeft een hoge lob. Tkaczuk kan de bal niet met de borst controleren. Casella rent richting de bal. Casella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:7

61e minuut.
Rubirosa komt het veld opgelopen. Felekoğlu komt het veld opgelopen. Pizzolati komt het veld opgelopen. Siemaszko komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa passt de bal in één keer door. Pizzolati is nu in balbezit. Pizzolati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Płotka geeft een lange en hoge pass. Siemaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Siemaszko met een sublieme pass. Pizzolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Matcovschi met een sublieme pass. Rubirosa rent richting de bal. Płotka maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Płotka naar de kleedkamers voor een vroege douche.

70e minuut.
Klungelig pakt Rubirosa de bal. Rubirosa probeert naar een medespeler te passen. Jarzyński onderschept slim de pass. Casella rent richting de bal. Casella schiet op doel. Boguski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Rubirosa rent richting de bal. Rubirosa passt de bal met de wreef. Jarzyński onderschept slim de pass. Pizzolati rent richting de bal. Pizzolati schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Boguski speelt de bal door. Ursu geeft een lange en hoge pass. Pizzolati rent richting de bal. Pizzolati schiet op doel. Boguski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:8

80e minuut.
Nielsen Kjær passt de bal in één keer door. Siemaszko is nu in balbezit. Siemaszko passt de bal in één keer door. Casella is nu in balbezit. Casella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Siemaszko speelt de bal door. Casella is nu in balbezit. Ursu rent richting de bal. Ursu geeft een lange en hoge pass. Pizzolati springt en kopt de bal. Boguski bokst de bal weg. Pizzolati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzolati schiet op doel. Boguski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
turyści - Rossoneri Team 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: turyści 66%, Rossoneri Team 34%.
turyści - Rossoneri Team 0:9