Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novaki Noviak Fc ukradli mi krowę
G_1 Tactiek Próbna
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66.7 gemiddelde waardering 67.3
formidabel Schieten uitstekend
zeer goed Passen uitstekend
uitmuntend Verdedigen formidabel


7e minuut.
Pagès met een snelle inworp. Căldăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białas. Białas krijgt een gele kaart. Căldăraru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Căldăraru zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zelek springt en kopt de bal. Mončev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Sârbulescu geeft de bal voor. Yiu Lun kopt de bal weg. Orliński probeert de bal aan de voet te houden. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu schiet op doel. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Dobrotă is nu in balbezit. Fredericks is nu in balbezit. Belek onderschept slim de pass. Belek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Chirinos geeft de bal voor. Belek kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Muhannad de bal onder controle te krijgen. Dobrotă bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Apostolo geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagès met de inworp. Căldăraru geeft de bal voor. Salvador krijgt zijn hoofd ertegen. Mončev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Białas rent richting de bal. Białas passt de bal in één keer door. Sârbulescu speelt de bal door. Dobrotă is nu in balbezit. Dobrotă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 57%, Fc ukradli mi krowę 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novaki Noviak - Fc ukradli mi krowę 0:0

46e minuut.
ArtÍco komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Muhannad bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhannad geeft een hoge lob. Inworp. Tudose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sârbulescu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Orliński onderschept slim de pass. Orliński geeft een lange en hoge pass. Căldăraru kopt de bal weg. Salvador is nu in balbezit. Salvador draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Pagès is nu in balbezit. Pagès passt de bal zonder na te denken. Mesila probeert naar een medespeler te passen. Zelek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelek schiet op doel. Mončev bokst de bal weg. Salvador is nu in balbezit. Salvador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Fc ukradli mi krowę 1:0

75e minuut.
Belek kopt de bal weg. Fredericks heeft problemen om de bal te vangen. Dobrotă is nu in balbezit. Belek rent richting de bal. Belek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novaki Noviak - Fc ukradli mi krowę 1:1

88e minuut.
Mesila geeft een lange en hoge pass. Salvador bereikt de bal nog maar net als eerste. Apostolo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Apostolo krijgt een gele kaart. Salvador is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zelek zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Fc ukradli mi krowę 2:1

90e minuut.
Pagès speelt de bal door. Mesila bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesila geeft de bal voor. Salvador springt en kopt de bal. Mončev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novaki Noviak - Fc ukradli mi krowę 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novaki Noviak 53%, Fc ukradli mi krowę 47%.
Novaki Noviak - Fc ukradli mi krowę 3:1