Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:26
  • Competitiewedstrijd: Liga III.09
  • Stadion: B10 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17922
B10 FC Rypin
allin Tactiek ZewCiotkiRambo
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
65.8 gemiddelde waardering 51.6
excellent Schieten good
excellent Passen good
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Villasanti kopt de bal weg. Cabrejos heeft problemen om de bal te vangen. Cabrejos passt de bal met de wreef. Cavaglia is nu in balbezit. Cavaglia schiet op doel. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Kicek is nu in balbezit. Kicek probeert naar een medespeler te passen. Bondăreţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Deglavs rent richting de bal. Deglavs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Cavaglia heeft problemen om de bal te vangen. Radics rent richting de bal. Cavaglia onderschept slim de pass. Cavaglia schiet op doel. Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Rypin 1:0

40e minuut.
Garrido passt de bal met de wreef. Szolnoki rent richting de bal. Inworp. Szolnoki met een snelle inworp. Garrido geeft een hoge lob. Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szolnoki neemt de hoekschop. Hrtša springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 33%, FC Rypin 67%.
B10 - FC Rypin 1:0

49e minuut.
Szolnoki passt de bal met de wreef. Cavaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobol` legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cavaglia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cavaglia neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal!

55e minuut.
Szolnoki is nu in balbezit. Szolnoki geeft de bal voor. Florêncio verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Cavaglia de bal. Cavaglia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Sobol` geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabrejos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrido rent richting de bal. Garrido geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Cavaglia is nu in balbezit. Canonici rent richting de bal. Cavaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Cavaglia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
B10 - FC Rypin 2:0

66e minuut.
Kicek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrejos speelt de bal door. Szolnoki met een sublieme pass. Cavaglia rent richting de bal. Cavaglia draait met de bal, schiet en ... Giardino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Daar is Cabrejos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrejos speelt de bal door. Hrtša is nu in balbezit. Hrtša haalt uit met een fantastische trap. Giardino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Garrido met een sublieme pass. Cabrejos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabrejos passt de bal met de wreef. Cavaglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavaglia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Havriciuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Havriciuc geeft een hoge lob. Cavaglia kopt de bal weg. Szolnoki controleert de bal met de borst. Szolnoki draait met de bal, schiet en ... Giardino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Hrtša met een sublieme pass. Garrido rent richting de bal. Garrido geeft een lange en hoge pass. Cavaglia is nu in balbezit. Cavaglia schiet op doel. Giardino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: B10 24%, FC Rypin 76%.
B10 - FC Rypin 2:0