Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc ukradli mi krowę FC Torquay United
Próbna Tactiek ahoj P
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
16 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
64.3 gemiddelde waardering 64.9
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen formidable


5e minuut.
Piossek rent richting de bal. Piossek passt de bal met de wreef. Belek rent richting de bal. Belek schiet op doel. Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - FC Torquay United 1:0

12e minuut.
Doeltrap. Purús komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Tudose geeft de bal voor. Daar is Belek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavcav probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo geeft de bal voor. Belek krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gümüşler rent richting de bal. Piossek onderschept slim de pass. Piossek met een sublieme pass. Cavcav is nu in balbezit. Cavcav schiet op doel. Dəmirli bokst de bal weg.

23e minuut.
Gaona met een snelle inworp. Tudose geeft de bal voor. Klungelig pakt Helvei de bal. Belek is nu in balbezit. Belek draait met de bal, schiet en ... Dəmirli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Yalkut heeft problemen om de bal te vangen. Yalkut geeft een hoge lob. Cavcav springt en kopt de bal. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Tudose passt de bal met de wreef. Belek rent richting de bal. Belek probeert naar een medespeler te passen. Cavcav bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavcav schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ukradli mi krowę 42%, FC Torquay United 58%.
Fc ukradli mi krowę - FC Torquay United 1:0

46e minuut.
Vamvakidis komt het veld opgelopen. Rojek komt het veld opgelopen. Tammets komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cadavid rent richting de bal. David verovert de bal door een tackle van achteren. Rebolledo probeert naar een medespeler te passen. Belek is nu in balbezit. Belek schiet op doel. Tammets verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
David geeft een hoge lob. Cadavid geeft een hoge lob. Purús kopt de bal weg. Cerquetti heeft problemen om de bal te vangen. Cerquetti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Mončev trapt de bal weg van het doel. Márialigeti met een sublieme pass. Cadavid is nu in balbezit. Cadavid geeft de bal voor. Cerquetti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Purús onderschept slim de pass. Lafitte onderschept slim de pass. Rebolledo geeft de bal voor. Belek is nu in balbezit. Belek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filipowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Apostolo onderschept slim de pass. Apostolo geeft de bal voor. Inworp. Márialigeti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cadavid geeft de bal voor. Mončev bokst de bal weg.

63e minuut.
David probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo passt de bal zonder na te denken. Cavcav rent richting de bal. Cavcav draait met de bal, schiet en ... Tammets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Cadavid verovert de bal door een tackle van achteren. Cadavid speelt de bal door. Purús rent richting de bal. Purús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc ukradli mi krowę - FC Torquay United 1:1

67e minuut.
Rojek geeft een hoge lob. Purús kopt de bal weg. Cadavid controleert de bal met de borst. Cadavid geeft een hoge lob. Purús springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Piossek kopt de bal weg. Rojek rent richting de bal. Rojek geeft een hoge lob. Purús rent richting de bal. Purús draait met de bal, schiet en ... Mončev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Márialigeti probeert naar een medespeler te passen. Vamvakidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vamvakidis geeft een hoge lob. Cerquetti rent richting de bal. Cerquetti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Vamvakidis geeft een hoge lob. Purús kopt de bal weg. Klungelig pakt Lafitte de bal. Cerquetti rent richting de bal. Cerquetti draait met de bal, schiet en ... Mončev bokst de bal weg.

78e minuut.
Cerquetti rent richting de bal. Cerquetti passt de bal in één keer door. Purús rent richting de bal. Purús schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - FC Torquay United 1:2

82e minuut.
Vamvakidis heeft problemen om de bal te vangen. Vamvakidis passt de bal in één keer door. Cadavid rent richting de bal. Cadavid geeft een hoge lob. Cerquetti springt en kopt de bal. Mončev bokst de bal weg. David rent richting de bal. David geeft een lange en hoge pass. Vamvakidis kopt de bal weg. Purús bereikt de bal nog maar net als eerste. Purús schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Vamvakidis rent richting de bal. Vamvakidis geeft een hoge lob. Purús is nu in balbezit. Purús schiet op doel. Mončev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc ukradli mi krowę - FC Torquay United 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc ukradli mi krowę 62%, FC Torquay United 38%.
Fc ukradli mi krowę - FC Torquay United 1:3