Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torquay United RPL Devils
ahoj P Tactiek Murowana
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
68.5 gemiddelde waardering 70.7
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gioga met de inworp. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Tschannen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tschannen haalt uit met een fantastische trap. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Torres probeert de bal met de borst te controleren. Torres geeft een hoge lob. Credo rent richting de bal. Credo schiet op doel. Dəmirli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - RPL Devils 0:1

14e minuut.
del Pozo geeft een lange en hoge pass. Gümüşler rent richting de bal. Gümüşler geeft een hoge lob. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Inworp. Gioga met een snelle inworp. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Tschannen rent richting de bal. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Torres passt de bal met de wreef. Tschannen is nu in balbezit. Pagonis begaat een overtreding. Pagonis krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Vamvakidis geeft een lange en hoge pass. González Tamargo rent richting de bal. Karatepe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! González Tamargo raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. González Tamargo neemt zijn aanloop. de la Cal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Curciulicchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Curciulicchio passt de bal met de wreef. Credo rent richting de bal. Credo draait met de bal, schiet en ... Pagonis probeert de bal aan de voet te houden. Dəmirli bokst de bal weg.

34e minuut.
Torres kopt de bal weg. Ślusarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Tschannen zijn tegenspeler op de grond. Tschannen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 66%, RPL Devils 34%.
FC Torquay United - RPL Devils 0:1

49e minuut.
Gümüşler verovert de bal door een tackle van achteren. Gümüşler geeft een lange en hoge pass. Karatepe bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo onderschept slim de pass. González Tamargo draait met de bal, schiet en ... de la Cal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. del Pozo controleert de bal met de borst. González Tamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. González Tamargo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Daar is Curciulicchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curciulicchio geeft een lange en hoge pass. Credo rent richting de bal. Credo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - RPL Devils 0:2

70e minuut.
Neville geeft een lange en hoge pass. Ślusarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo onderschept slim de pass. Credo draait met de bal, schiet en ... Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - RPL Devils 0:3

71e minuut.
González Tamargo probeert naar een medespeler te passen. Helvei rent richting de bal. Helvei geeft de bal voor. Paouris is nu in balbezit. Paouris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Begović is nu in balbezit. Credo is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vamvakidis. Vamvakidis krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Torres onderschept slim de pass. Torres speelt de bal door. Credo bereikt de bal nog maar net als eerste. Credo draait met de bal, schiet en ... Dəmirli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - RPL Devils 0:4

85e minuut.
Daar is Begović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Credo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Curciulicchio zal de hoekschop nemen. Torres kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ślusarski rent richting de bal. Credo onderschept slim de pass. Credo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torquay United - RPL Devils 0:5

90e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres passt de bal met de wreef. Curciulicchio rent richting de bal. Curciulicchio geeft een hoge lob. Credo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torquay United 64%, RPL Devils 36%.
FC Torquay United - RPL Devils 0:5