Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: KS Iwonka Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 16225
KS Iwonka Celtic 2PL
BOKI Tactiek CAD2
61% Balbezit 39%
13% Spel op eigen helft 87%
54 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 29.1
formidable Schieten weak
formidable Passen weak
good Verdedigen weak


3e minuut.
Otava geeft de bal voor. Daar is Goiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiigemägi is nu in balbezit. Goiano verovert de bal door een tackle van achteren. Goiano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Fagas is nu in balbezit. Korbély verovert de bal door een tackle van achteren. Korbély draait met de bal, schiet en ... Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 1:0

5e minuut.
Furman speelt de bal door. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Skrypcik heeft problemen om de bal te vangen. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 2:0

8e minuut.
Furman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński onderschept slim de pass. Koliński speelt de bal door. Korbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbély draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Otava speelt de bal door. Pierkes met een sublieme pass. Klungelig pakt Kiigemägi de bal. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano rent richting de bal. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 3:0

17e minuut.
Korbély geeft een hoge lob. Jindrák probeert naar een medespeler te passen. Chartier kopt de bal weg. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel. Paal! Jindrák maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 4:0

18e minuut.
Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano geeft een lange en hoge pass. Korbély heeft problemen om de bal te vangen. Korbély haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 5:0

20e minuut.
Chartier passt de bal in één keer door. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu met een sublieme pass. Korbély is nu in balbezit. Korbély draait met de bal, schiet en ... Jindrák bokst de bal weg.

22e minuut.
Pierkes passt de bal in één keer door. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu passt de bal in één keer door. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Chartier speelt de bal door. Redondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Jindrák bokst de bal weg.

26e minuut.
Śliwka geeft een lange en hoge pass. Chartier kopt de bal weg. Śliwka is nu in balbezit. Korbély onderschept slim de pass. Korbély schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 6:0

30e minuut.
Otava verovert de bal door een tackle van achteren. Otava probeert naar een medespeler te passen. Băşulescu speelt de bal door. Korbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbély draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Śliwka passt de bal in één keer door. Băşulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Korbély rent richting de bal. Korbély haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Goiano is nu in balbezit. Goiano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 7:0

35e minuut.
Koliński is nu in balbezit. Koliński geeft een hoge lob. Otava met een sublieme pass. Klungelig pakt Skrypcik de bal. Skrypcik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 8:0

37e minuut.
Skrypcik passt de bal met de wreef. Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu passt de bal in één keer door. Korbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbély haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Pelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Langedal rent richting de bal. Langedal geeft een hoge lob. Korbély rent richting de bal. Korbély haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Van de Kaart rent richting de bal. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skrypcik de bal. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mihalić rent richting de bal. Băşulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Băşulescu geeft de bal voor. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 13%, Celtic 2PL 87%.
KS Iwonka - Celtic 2PL 9:0

47e minuut.
Chartier kopt de bal weg. Băşulescu rent richting de bal. Băşulescu probeert naar een medespeler te passen. Skrypcik rent richting de bal. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 10:0

53e minuut.
Băşulescu met een sublieme pass. Korbély bereikt de bal nog maar net als eerste. Fagas begaat een overtreding. Korbély is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otava wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Van de Kaart probeert de bal met de borst te controleren. Korbély is nu in balbezit. Korbély passt de bal zonder na te denken. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 11:0

55e minuut.
Chartier met een sublieme pass. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik passt de bal in één keer door. Korbély is nu in balbezit. Korbély draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Pelak geeft de bal voor. Śliwka heeft problemen om de bal te vangen. Korbély rent richting de bal. Korbély haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 12:0

61e minuut.
Redondo is nu in balbezit. Redondo speelt de bal door. Chartier geeft een lange en hoge pass. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano schiet op doel. Jindrák bokst de bal weg. Klungelig pakt Skrypcik de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 13:0

63e minuut.
Chartier onderschept slim de pass. Chartier geeft een hoge lob. Daar is Goiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 14:0

65e minuut.
Băşulescu speelt de bal door. Śliwka rent richting de bal. Skrypcik onderschept slim de pass. Korbély rent richting de bal. Korbély schiet op doel. Jindrák bokst de bal weg.

66e minuut.
Băşulescu passt de bal zonder na te denken. Chartier rent richting de bal. Chartier geeft een hoge lob. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik schiet op doel. Jindrák bokst de bal weg.

69e minuut.
Jindrák speelt de bal door. Otava kopt de bal weg. Daar is Śliwka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbély onderschept slim de pass. Korbély draait met de bal, schiet en ... Jindrák verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Kiigemägi geeft een hoge lob. Pierkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pierkes geeft de bal voor. Korbély is nu in balbezit. Korbély schiet op doel. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Goiano is nu in balbezit. Goiano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 15:0

85e minuut.
Otava bereikt de bal nog maar net als eerste. Otava geeft de bal voor. Goiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Goiano schiet op doel. Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 16:0

86e minuut.
Koliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Koliński speelt de bal door. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik schiet op doel. Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 17:0

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goiano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Furman met een sublieme pass. Băşulescu geeft een lange en hoge pass. Skrypcik springt en kopt de bal. Jindrák kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik haalt uit met een fantastische trap. Jindrák werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 18:0

90e minuut.
Daar is Koliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koliński speelt de bal door. Goiano is nu in balbezit. Goiano draait met de bal, schiet en ... Jindrák probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Celtic 2PL 19:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 14%, Celtic 2PL 86%.
KS Iwonka - Celtic 2PL 19:0