Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: ArEnA NoViAkI
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 27142
NoViAkI DeBeŚcIaKi KS Iwonka
:-P Tactiek BOKI
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
62.8 gemiddelde waardering 64.2
formidable Schieten excellent
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Służewski verovert de bal door een tackle van achteren. Arouca da Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Arouca da Silva passt de bal met de wreef. Dolenský rent richting de bal. Dolenský draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rembisz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chartier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koliński is nu in balbezit. Koliński geeft een lange en hoge pass. Ferrieri bokst de bal weg.

22e minuut.
Möslinger kopt de bal weg. Tom rent richting de bal. Tom passt de bal met de wreef. Dolenský bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolenský schiet op doel. Jendrysiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

38e minuut.
Dolenský kopt de bal weg. Pierkes bereikt de bal nog maar net als eerste. Borghetti onderschept slim de pass. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - KS Iwonka 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 54%, KS Iwonka 46%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - KS Iwonka 1:0

50e minuut.
Cieślewicz geeft een lange en hoge pass. Langedal is nu in balbezit. Borghetti onderschept slim de pass. Borghetti draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - KS Iwonka 2:0

75e minuut.
Otava met een sublieme pass. Băşulescu met een sublieme pass. Möslinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik onderschept slim de pass. Skrypcik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Stręt geeft de bal voor. Pierkes is nu in balbezit. Borghetti onderschept slim de pass. Borghetti haalt uit met een fantastische trap. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
NoViAkI DeBeŚcIaKi - KS Iwonka 3:0

84e minuut.
Stręt raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Parandyk komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Koliński verovert de bal door een tackle van achteren. Koliński geeft een lange en hoge pass. Daar is Parandyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbély onderschept slim de pass. Korbély haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NoViAkI DeBeŚcIaKi 62%, KS Iwonka 38%.
NoViAkI DeBeŚcIaKi - KS Iwonka 3:0