Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigers Team Marsjanki
cattenacio Tactiek nju 2.0
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
63.5 gemiddelde waardering 59.4
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Abou Ziad met een sublieme pass. Batista is nu in balbezit. Batista passt de bal met de wreef. Abou Ziad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abou Ziad draait met de bal, schiet en ... Păcală bokst de bal weg.

11e minuut.
Kurtul raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arceusz komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Zurru verovert de bal door een tackle van achteren. Zurru geeft een hoge lob. Nohavička probeert naar een medespeler te passen. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Blaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa rent richting de bal. Lisboa passt de bal met de wreef. Batista rent richting de bal. Batista draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Auferio bereikt de bal nog maar net als eerste. Auferio geeft een lange en hoge pass. Micanski kopt de bal weg. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hoàng Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Nhật geeft een hoge lob. Nuzzi controleert de bal met de borst. Micanski rent richting de bal. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Blaszkiewicz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 47%, Marsjanki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tigers Team - Marsjanki 0:0

47e minuut.
Arismendi is nu in balbezit. Arismendi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auferio met een snelle inworp. Nohavička geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Rivero verovert de bal door een tackle van achteren. Rivero met een sublieme pass. Starzec is nu in balbezit. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soldini Bozzi komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Colombiano probeert naar een medespeler te passen. Blades is nu in balbezit. Daar is Blades, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blades geeft een hoge lob. Micanski springt en kopt de bal. Blaszkiewicz bokst de bal weg.

67e minuut.
Auferio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa maakt een afschuwelijke overtreding. Auferio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szieben komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Szieben de bal. Vámoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámoš passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Abou Ziad de bal. Abou Ziad draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tigers Team - Marsjanki 0:1

84e minuut.
Hoàng Nhật met een sublieme pass. Nohavička bereikt de bal nog maar net als eerste. Nohavička passt de bal zonder na te denken. Soldini Bozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldini Bozzi schiet op doel. Blaszkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigers Team 41%, Marsjanki 59%.
Tigers Team - Marsjanki 0:1