Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:27
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: kabaret 2 Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 31278
kabaret 2 Huragan Dąbrówka
A Tactiek robi
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 8
63.5 gemiddelde waardering 66.2
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


6e minuut.
Falkowski speelt de bal door. van Vleuten is nu in balbezit. van Vleuten geeft een lange en hoge pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Şaner bokst de bal weg.

8e minuut.
Sierakowski met een snelle inworp. Kordana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas begaat een overtreding. Kordana raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kordana kan niet meer verder spelen. Bejaoui komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Masternak met een sublieme pass. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fux is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hlouška neemt de penalty, wat een uithaal! Şaner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Biegański probeert de bal met de borst te controleren. Giggs bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Biegański zijn tegenspeler op de grond. Biegański krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Ampola speelt de bal door. Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Duarte schiet op doel. Şaner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 0:1

32e minuut.
van Vleuten heeft problemen om de bal te vangen. van Vleuten geeft een lange en hoge pass. Giggs rent richting de bal. Giggs draait met de bal, schiet en ... Mirumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Giggs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 1:1

36e minuut.
Bejaoui raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kałuszewski komt het veld opgelopen. Falkowski neemt vlug de vrije trap. Duarte kopt de bal weg. Fux is nu in balbezit. Hlouška rent richting de bal. Hlouška schiet op doel. Şaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

40e minuut.
Ayerdis passt de bal zonder na te denken. Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 2 55%, Huragan Dąbrówka 45%.
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 1:2

55e minuut.
Duarte controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Racusa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Peercy heeft problemen om de bal te vangen. Giggs is nu in balbezit. Giggs haalt uit met een fantastische trap. Mirumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 2:2

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kałuszewski met een snelle inworp. Peercy bereikt de bal nog maar net als eerste. Giggs verovert de bal door een tackle van achteren. Giggs geeft de bal voor. Mirumyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giggs rent richting de bal. Giggs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 3:2

67e minuut.
Giggs probeert de bal aan de voet te houden. Sas is nu in balbezit. Sas probeert naar een medespeler te passen. Fux bereikt de bal nog maar net als eerste. Fux draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Frunzyan rent richting de bal. Frunzyan probeert naar een medespeler te passen. Fiss bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fiss geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal raakt de paal. Mirumyan bokst de bal weg. Giggs maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

78e minuut.
Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivaşcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duarte krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Racusa verovert de bal door een tackle van achteren. Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Racusa. Racusa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kabaret 2 55%, Huragan Dąbrówka 45%.
kabaret 2 - Huragan Dąbrówka 3:2