Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: KS Iwonka Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 28999
KS Iwonka Hooligans Goleniów ;D
BOKI Tactiek 433 pany
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
64.7 gemiddelde waardering 63
uitstekend Schieten formidabel
formidabel Passen goed
uitmuntend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Tokuç heeft problemen om de bal te vangen. Skrypcik rent richting de bal. Lichner maakt een afschuwelijke overtreding. Skrypcik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otava wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Korbély rent richting de bal. Korbély passt de bal zonder na te denken. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Nata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Hooligans Goleniów ;D 1:0

4e minuut.
Otava geeft een lange en hoge pass. Goiano kopt de bal weg. Daar is Tokuç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbély rent richting de bal. Korbély schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Gniadkowski passt de bal met de wreef. Semper heeft problemen om de bal te vangen. Koliński begaat een overtreding. Koliński krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Pelak passt de bal in één keer door. Casanova is nu in balbezit. Met opzet legt Otava zijn tegenspeler op de grond. Otava krijgt een gele kaart. Casanova raakt geblesseerd tijdens het duel. Semper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Duvarcıoğlu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Otava speelt de bal door. Chartier rent richting de bal. Chartier passt de bal zonder na te denken. Skrypcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrypcik schiet op doel. Nata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mansız geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Goiano de bal onder controle te krijgen. Gniadkowski met een sublieme pass. Duvarcıoğlu rent richting de bal. Duvarcıoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Duvarcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Duvarcıoğlu schiet op doel. Jendrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 30%, Hooligans Goleniów ;D 70%.
KS Iwonka - Hooligans Goleniów ;D 1:0

49e minuut.
Băşulescu is nu in balbezit. Băşulescu met een sublieme pass. Skrypcik is nu in balbezit. Skrypcik draait met de bal, schiet en ... Nata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Langedal rent richting de bal. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Pelak rent richting de bal. Duvarcıoğlu onderschept slim de pass. Duvarcıoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gniadkowski neemt de hoekschop. Duvarcıoğlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Mansız rent richting de bal. Mansız geeft een lange en hoge pass. Wieniawa heeft problemen om de bal te vangen. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Iwonka - Hooligans Goleniów ;D 1:1

65e minuut.
Chartier verovert de bal door een tackle van achteren. Chartier passt de bal zonder na te denken. Băşulescu geeft een hoge lob. Korbély is nu in balbezit. Korbély draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Chartier probeert naar een medespeler te passen. Goiano rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chartier zal de hoekschop nemen. Goiano probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Pierkes verovert de bal door een tackle van achteren. Pierkes passt de bal met de wreef. Kozubek rent richting de bal. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Semper passt de bal met de wreef. Wieniawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova bereikt de bal nog maar net als eerste. Casanova schiet op doel. Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Langedal rent richting de bal. Semper verovert de bal door een tackle van achteren. Duvarcıoğlu is nu in balbezit. Duvarcıoğlu draait met de bal, schiet en ... Jendrysiak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Iwonka - Hooligans Goleniów ;D 1:2

81e minuut.
Chartier passt de bal met de wreef. Lichner geeft een hoge lob. Otava geeft een hoge lob. Korbély is nu in balbezit. Korbély schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Iwonka 31%, Hooligans Goleniów ;D 69%.
KS Iwonka - Hooligans Goleniów ;D 1:2