Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:31
  • Competitiewedstrijd: Liga IV.01
  • Stadion: Allianz Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 18860
FC Susanne Tigers Team
fcs_wing Tactiek cattenacio
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 62.1
solid Schieten formidable
very good Passen excellent
excellent Verdedigen excellent


9e minuut.
Rivero passt de bal in één keer door. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben passt de bal met de wreef. Micanski is nu in balbezit. Micanski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gidoš komt het veld opgelopen. Carpentier komt het veld opgelopen. Buzsáky komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Fernández Nieto rent richting de bal. Hoàng Nhật begaat een overtreding. Fernández Nieto raakt geblesseerd tijdens het duel. Zaralis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gidoš krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Szieben kopt de bal weg. Klungelig pakt Liszek de bal. Micanski onderschept slim de pass. Micanski haalt uit met een fantastische trap. Gulli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Susanne - Tigers Team 0:1

33e minuut.
Szieben passt de bal in één keer door. Rivero is nu in balbezit. González Mateos onderschept slim de pass. Micanski verovert de bal door een tackle van achteren. Micanski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Susanne 60%, Tigers Team 40%.
FC Susanne - Tigers Team 0:1

49e minuut.
Nohavička passt de bal zonder na te denken. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahirov is nu in balbezit. Rivero onderschept slim de pass. Rivero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pérez Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez Costa passt de bal met de wreef. Gidoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Susanne - Tigers Team 1:1

57e minuut.
Daar is Zaralis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zaralis passt de bal in één keer door. Łaszczewski rent richting de bal. Gidoš verovert de bal door een tackle van achteren. Gidoš draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Pérez Costa is nu in balbezit. Pérez Costa speelt de bal door. Fernández Nieto bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Nieto draait met de bal, schiet en ... Łaszczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soldini Bozzi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Paauwe komt het veld opgelopen. Đipalo komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Nohavička rent richting de bal. Nohavička geeft een lange en hoge pass. Daar is Liszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Micanski bereikt de bal nog maar net als eerste. Micanski schiet op doel. Gulli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Susanne 59%, Tigers Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Susanne - Tigers Team 1:1