Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Huragan Dąbrówka Tsubasa Squad
robi Tactiek jak z belgią
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 7
67 gemiddelde waardering 59.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen zeer goed


5e minuut.
Montenegro passt de bal met de wreef. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sönmezateş met de inworp. Karović geeft de bal voor. Mirumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jakimowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakimowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - Tsubasa Squad 0:1

7e minuut.
Ayerdis passt de bal zonder na te denken. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezecný begaat een overtreding. Bezecný krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Karović probeert naar een medespeler te passen. Sönmezateş bereikt de bal nog maar net als eerste. van Vleuten begaat een overtreding. van Vleuten krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Peercy verovert de bal door een tackle van achteren. Peercy probeert naar een medespeler te passen. Duarte rent richting de bal. Duarte schiet op doel. Diaziani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Huragan Dąbrówka - Tsubasa Squad 1:1

23e minuut.
Biegański probeert naar een medespeler te passen. Scott geeft de bal voor. Duarte kopt de bal weg. Sas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Diaziani niet meer kan verder spelen. Rodzik komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Draganov geeft een hoge lob. Inworp. Scott met de inworp. Fux rent richting de bal. Fux schiet op doel. Rodzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Dąbrówka 49%, Tsubasa Squad 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Huragan Dąbrówka - Tsubasa Squad 1:1

55e minuut.
Hlouška bereikt de bal nog maar net als eerste. Montenegro onderschept slim de pass. Duarte onderschept slim de pass. Duarte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - Tsubasa Squad 2:1

60e minuut.
Sönmezateş met een sublieme pass. Karović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karović passt de bal zonder na te denken. Krochmal is nu in balbezit. Krochmal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Hergül neemt vlug de vrije trap. Inworp. Biegański met de inworp. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Sas speelt de bal door. van Vleuten bereikt de bal nog maar net als eerste. van Vleuten speelt de bal door. Scott heeft problemen om de bal te vangen. Scott haalt uit met een fantastische trap. Rodzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Duarte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Huragan Dąbrówka - Tsubasa Squad 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Huragan Dąbrówka 51%, Tsubasa Squad 49%.
Huragan Dąbrówka - Tsubasa Squad 3:1